Reclame op je auto

Als je een eigen auto hebt, kun je geld verdienen door je auto beschikbaar te stellen voor bestickering met reclame. De enige voorwaarden zijn dat je een nette auto hebt en dat je jezelf daarnaast ook netjes gedraagt in het verkeer.

Organisatie: Cashcar
Website: http://www.cashcar.nl
Verdiensten: tot 200 euro per maand
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

TIP (alleen rond Rotterdam!):
Geld verdienen door de spits te mijden, is eenvoudig. Vermijd je minstens één keer per week tijdens de spits het gebied rond Rotterdam (zie voor het exacte gebied de website). Dan ontvang je van myJINI gratis een connector in bruikleen, die je inzicht geeft in je rijgedrag. Daarnaast kun je tot 30% van je Allsecur verzekeringspremie terugverdienen en tank je 0,15 cent goedkoper per liter!

Organisatie: MyJini
Verdiensten: tot 44 euro per maand
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *