De 10 beste manieren om online én offline geld te verdienen

Het is altijd fijn om – zelfs naast een vast inkomen – wat extra geld te verdienen. Maar ja, hoe doe je dat? Misschien heb je wel het idee dat het veel werk is, eerst geld kost en risicovol is. Op Onlinegeldverdienhulp.nl willen we je laten zien dat er heel veel manieren zijn om wat extra inkomsten te genereren. Ik ben al jaren bezig met het kijken naar mogelijkheden om online geld te verdienen en heb de 10 beste manieren hieronder voor je op een rijtje gezet. Lees het rustig door en bekijk welke opties het beste bij jou wensen en situatie past

1. TESTEN VAN WEBSITES, SOFTWARE EN PRODUCTEN

UsabilityBase zoekt voortdurend nieuwe respondenten voor het testen van websites, software en producten. Iedereen kan zich inschrijven, van jong tot oud en van beginner tot expert. Geen extra ervaring vereist!

Organisatie: UsabilityBase
Waar: Op locatie, MetrixLab, Wilhelminakade 312, Rotterdam.
Tijdsduur: Anderhalf uur.
Vergoeding: 
 Vergoedingen voor deelname lopen op tot € 75,- euro.
Aanmelden:
Schrijf je gratis in.

2. ARTIKELEN SCHRIJVEN

Het schrijven van artikelen kan een leuke manier zijn om wat extra geld te verdienen. Denk bijvoorbeeld aan recepten, reisverslagen of informatieve artikelen over dingen die je interesseren. De enige voorwaarde is dat je teksten uniek en zelfgeschreven zijn. Maar dat betekent niet dat je andere artikelen niet als bron mag gebruiken. Je moet minimaal 18 jaar zijn.

Organisatie: InfoNu.nl
Waar: Online.
Tijdsduur: Ligt aan de complexiteit en lengte van je artikel. 
Vergoeding: 
Gemiddeld brengt één artikel elke maand 50 cent tot een paar euro op.
Extra actie: Om te kunnen verdienen, moet je je aanmelden bij Google Adsense en je unieke Adsense-code toevoegen aan je account op de artikel-verzamelsite. 
Aanmelden:
Schrijf je gratis in.

3. VRAGENLIJSTEN INVULLEN

Er zijn vele websites waar je geld kan verdienen door vragenlijsten in te vullen. De vergoedingen verschillen, soms in geld, soms in cadeaubonnen. Ook zijn niet alle websites even betrouwbaar. Onderstaand vind je onze ‘top 4’ waarmee wij goede ervaringen hebben.

Organisatie: Waardevollemening.nl
Waar: Online.
Tijdsduur: Ongeveer 15 tot 20 minuten.
Vergoeding: 
verdien tot € 7 per enquête.
Extra actie: Als je balans € 10 (of meer) bedraagt, kun je een beloning claimen.
Aanmelden:
Schrijf je gratis in.

Organisatie: Panelclix.nl (is onderdeel van Euroclix.nl)
Waar: Online.
Tijdsduur: Afhankelijk van de lengte van de vragenlijst. Tussen 10 en 30 minuten.
Aanmeldbonus: 1,95 euro.
Vergoeding: 
 Je wordt betaald in euroclix en die kun je inwisselen voor cadeaus en geld. Vergoeding is afhankelijk van de lengte van de vragenlijst: van 10 tot 200 euroclix. 1000 clix=10 euro.
Uitbetaling: Zodra je 1.000 beschikbare Clix (of een veelvoud hiervan) hebt is het mogelijk deze in te wisselen voor geld.
Aanmelden: Schrijf je gratis in!

Organisatie: PanelWizard
Waar: Online en offline (als je wilt).
Tijdsduur: Afhankelijk van het aantal vragen.
Aanmeldbonus: 1 euro.
Vergoeding:  0,10 eurocent per onderzoeksvraag.
Extra actie: Het gespaarde bedrag kan men twee keer per jaar overmaken naar zichzelf, een goed doel of een vereniging.
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

Organisatie: MySurvey NL
Waar: Online.
Tijdsduur: Gemiddeld 10 tot 15 minuten.
Vergoeding:  Je ontvangt afhankelijk van de lengte van de vragenlijst punten.
Uitbetaling: Uitbetalen naar je bankrekening kan via PayPal.
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

4. SPAARPROGRAMMA’S

Spaarprogramma’s zijn een makkelijke manier om wat extra geld te verdienen. Door mails aan te klikken, verdien je geld. Maar door producten via deze websites te kopen of mee te doen aan acties verdien je nog meer. En de meeste spaarprogramma’s maken het je heel makkelijk met een speciale toolbar. Wanneer je deze installeert, krijg je automatisch een seintje als je een website bezoekt die geld oplevert. Makkelijker kan niet. Hieronder vier spaarprogramma’s die volgens mij de beste resultaten opleveren.

Organisatie: Zinngeld
Waar: Online.
Aanmeldbonus: 10 euro aan cadeaubonnen.
Vergoeding:  Met mails lezen, maar vooral met aankopen doen.
Uitbetaling: Vanaf € 0,50 spaartegoed kun je al cadeaubonnen laten uitkeren, vanaf € 25,- op je eigen rekening laten storten.
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

Organisatie: Cashbackkorting
Waar: Online.
Aanmeldbonus: Direct 7,50 euro in account.
Vergoeding:  Met mails lezen, maar vooral met aankopen doen.
Uitbetaling: Uitbetalen in cadeau-artikelen kan al vanaf  15 CashCoins. Uitbetalen in geld of cadeaukaarten kan vanaf 25 CashCoins.
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

Organisatie: Euroclix
Waar: Online.
Aanmeldbonus: Geen.
Vergoeding:  Met mails lezen, deelnemen aan (gratis) acties en aankopen doen.
Uitbetaling: Zodra je 1.000 beschikbare Clix (of een veelvoud hiervan) hebt is het mogelijk deze in te wisselen voor geld.
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

Organisatie: Geldrace
Waar: Online.
Aanmeldbonus: 1,25 euro.
Vergoeding:  Met mails lezen, maar vooral met aankopen doen.
Uitbetaling: Als  je 1.250 punten (€12,50) of meer in je account heb gespaard.
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

5. MYSTERYSHOPPING

Hoewel mysteryshopping niet altijd online gebeurt, is het een mooie manier om extra geld te verdienen. Als Mystery Shopper ben je een freelancer die undercover winkels, restaurants enz. onderzoekt. Je geeft bedrijven feedback over functioneren, uiterlijk en presentatie, personeel, professionaliteit en procedures. Hieronder twee organisaties met goede verdiensten.

Organisatie: Mysteryshoppen
Vergoeding: Tussen de 10 euro en 30 euro per opdracht + vergoeding aankoop + reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer.
Uitbetaling: Als je een onderzoek hebt gedaan, moet je zelf online jouw declaratie invoeren. Bij een project staat altijd aangegeven wat de vergoeding voor het onderzoek is, ook staat hierbij altijd de reiskostenvergoeding vermeld. Reken vier tot zes weken voor de betaling.
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

Organisatie: Multi-Value
Vergoeding: Tussen de 10 euro en 35 euro per opdracht + eventueel vergoeding aankoop en reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer.
Uitbetaling: Als je een onderzoek hebt gedaan, ontvang je na vier tot zes weken je geld.
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

6. DEEL VAN JE HUIS VERHUREN

Heb je een kamer over die je toch niet (veel) gebruikt? Of heb je misschien een klein huisje of caravan in je tuin staan? Dan is het misschien een optie om deze te verhuren aan vakantieganagers en reizers. Je kunt er een hele leuke bijverdienste aan overhouden. Airbnb is hiervoor de beste website.

Organisatie: Airbnb
Vergoeding: Wat je in rekening brengt is aan jou. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je toegang tot de tools waarmee je een prijs kunt instellen die factoren meeneemt zoals reistrends en de prijzen van vergelijkbare accommodaties.
Kosten: Het adverteren van je ruimte op Airbnb is gratis. Airbnb brengt voor elke reservering 3% verhuurdersservicekosten in rekening.
Uitbetaling: Een paar manieren waarop je ervoor kunt kiezen om betaald te krijgen zijn onder andere PayPal, directe en internationale overboeking. Je betaling wordt 24 uur nadat je gast is ingecheckt automatisch naar je overgemaakt. Makkelijk.
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

7. BINAIRE OPTIEHANDEL
Met de handel in opties kun je snel veel geld verdienen. Maar omdat er veel risico aan verbonden is, ook veel geld verliezen. Daarom is het slim om als je hiermee wilt beginnen, eerst een proefaccount aan te maken. Hier kun je oefenen zonder echt geld in te zetten. Er zijn enorm veel websites waar je in opties kunt handelen. Wij hebben er vijf voor je op een rijtje gezet. Hierbij zijn gebruiksgemak, valuta-grootte en winstpercentage leidend geweest. TIP: Lees onze blog over binaire opties met een superstrategie met veel potentie!

HIGHLOW
Minimale inleg: $100
Bonus: $50
Minimale investering per trade: $50
Maximale winst: 200%
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

TRADE360
Minimale inleg: $100
Bonus: $280 cashback
Minimale investering per trade: $10
Maximale winst: 96%
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

IQ OPTION
Minimale inleg: $10
Minimale investering per trade: $1
Maximale winst: 91%
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

365TRADING.COM
Minimale inleg: $100
Minimale investering per trade: $5
Maximale winst: 85%
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

XTRADE NL
Minimale inleg: $100
Bonus: Verschilt per keer. Informeer ernaar.
Minimale investering per trade: $10
Maximale winst: 80%
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

8. EIGEN WEBSITE (AFFILIATE)
Wist je dat je vrij gemakkelijk geld kunt verdienen door affiliatelinkjes op je website te plaatsen? Er zijn verschillende platforms die van vele verschillende aanbieders promotiemateriaal aanbieden. Soms krijg je betaald als bezoekers op de link klikken, soms pas als ze iets kopen. De verdiensten kunnen op die manier aardig oplopen. Bedenk wel goed hoe je de linkjes en banners aanbiedt, want een website vol reclame trekt geen bezoekers. Beter is om informatie aan te bieden over een bepaald onderwerp, en ondersteunende advertenties aan te bieden. Als je een website hebt, kun je je bij deze platforms aanmelden.

TRADETRACKER
Verdiensten: maximaal 500 euro per verkoop.
Meld je gratis aan.

DAISYCON
Verdiensten: maximaal 350 euro per verkoop.
Meld je gratis aan.

9. RECLAME OP JE AUTO
Als je een eigen auto hebt, kun je geld verdienen door je auto beschikbaar te stellen voor bestickering met reclame. De enige voorwaarden zijn dat je een nette auto hebt en dat je jezelf daarnaast ook netjes gedraagt in het verkeer.

Organisatie: Cashcar
Website: https://myjini.nl
Verdiensten: tot 200 euro per maand
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

10. MIJD DE SPITS (ALLEEN ROND ROTTERDAM!)
Geld verdienen door de spits te mijden, is eenvoudig. Vermijd je minstens één keer per week tijdens de spits het gebied rond Rotterdam (zie voor het exacte gebied de website). Dan ontvang je van myJINI gratis een connector in bruikleen, die je inzicht geeft in je rijgedrag. Daarnaast kun je tot 30% van je Allsecur verzekeringspremie terugverdienen en tank je 0,15 cent goedkoper per liter!

Organisatie: MyJini
Verdiensten: tot 44 euro per maand
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *