Maak winst met Binary Options dankzij deze superstrategie

Het internet staat bol van de berichten over binary options en de vele mogelijkheden om zo heel veel geld te verdienen. Zoals vaak het geval is, werken heel veel van de gepresenteerde strategieën niet. Het enige dat ze willen, is dat jij je inschrijft op hun platform. Want dáár verdienen ze aan!

Toch is het zo dat met binary options zeker geld te verdienen is. Maar dit is geen kwestie van ‘makkelijk en snel’. Het vraagt veel geduld om de juiste kansen af te wachten, je inleg laag te houden (zodat je niet veel ineens verdient, maar ook niet verliest) en kritisch te blijven kijken naar wat wel, maar vooral ook niet werkt.

Strategie met potentie
Na heel veel strategieën te hebben uitgeprobeerd, waarvan de meeste geen of nauwelijks resultaat opleverden, heb ik nu een strategie gevonden die veel potentie lijkt te hebben. Het vraagt wel wat moeite en focus, maar dan biedt het je een manier om op het juiste moment de ‘winnende’ optie te kopen. Hieronder heb ik voor je op een rijtje gezet hoe de strategie werkt:

 • Log in op jouw binay options trading-account. (Heb je nog geen account, kijk dan onderaan de pagina voor een lijst met de vijf beste platforms en meld je aan)
 • Open in een nieuw tabblad, maar nog beter op een ander scherm (gebruik Internet Explorer!) de website www.freestockcharts.com. Dit is een gratis service!
 • Klik vervolgens op ‘Run free version’ en vul je naam en emailadres in. Je hebt nu een gratis account op deze website.
 • Omdat de strategie het beste werkt met de EUR/USD optie, werken we alleen daarmee. Als je de strategie voor andere opties wil gebruiken, dan raad ik je aan het eerst voorzichtig uit te proberen. Klik hiervoor links op het scherm en wijzig de optie naar EUR/USD.
 • Ga naar ‘Settings’ en ‘Pilot Style’ en kies voor ‘Candlestick’. Klik vervolgens op ‘OK’.
 • Zorg dat je chart het hele scherm vult, dus verwijder het onderste scherm door in de linker bovenhoek op de ‘X’ te klikken.
 • Klik op ‘Add Indicator’, kies voor ‘Moving Average’ en kies voor ‘Price History’. Doe dit vervolgens nog een keer, aangezien we twee indicatoren gebruiken.
 • Klik op de eerste indicator en vervolgens op ‘Edit’. In dit scherm zet je ‘period’ op 3 en ‘pilot color’ op geel.
 • Klik op de tweede indicator en vervolgens op ‘Edit’. In dit scherm zet je ‘period’ op 10 en ‘pilot color’ op blauw.
 • Tot slot zorg je ervoor dat je tijdslijn op 10 min staat (naast ‘Add Indicator’).

De strategie is er op gebaseerd, om te kijken naar de momenten waarop de gele lijn de blauwe lijn kruist. Koop een optie op het moment dat de lijnen elkaar kruisen, in de richting die de gele lijn gaat. Dus:

 • Als de gele lijn de blauwe lijn opwaarts kruist (dus omhoog gaat), dan koop je een call-optie.
 • Als de gele lijn de blauwe lijn neerwaarts kruist (dus naar beneden gaat), koop je een put-optie.
 • Kies daarbij voor een optie die binnen vijf tot tien minuten afloopt.

Bekijk onderstaand filmpje voor een duidelijke visuele uitleg:

 

Top 5 Trading Platforms
Er zijn enorm veel verschillende trading platforms en daardoor kan het lastig zijn een keuze te maken. Want welk platform heeft de hoogste winstmarge en de gemakkelijkste gebruikersinterface?

TIP1: Het is niet verstandig om je echte telefoonnummer op te geven, want vaak blijven ze je anders bellen en lastigvallen.
TIP2: Weet trouwens dat veel platforms een bonus aanbieden; een percentage van jouw inleg. Dat klinkt heel leuk, maar je moet 15 keer (of meer) het bedrag van de bonus verhandelen, om de bonus te mogen opnemen. Stel: je krijgt een bonus van 750 euro, dan moet je eerst voor 11.250 euro handelen voordat je de bonus kan incasseren. Overweeg dus goed of het reëel is om de bonus te accepteren.

We hebben de vijf beste tradings platforms voor je op een rijtje gezet:

1. IQ OPTION
Minimale inleg: $10
Minimale investering per trade: $1
Maximale winst: 91%
Aanmelden

2. 24OPTION.COM
Minimale inleg: $250
Minimale investering per trade: $24
Maximale winst: 84%
Aanmelden

3. ANYOPTION
Minimale inleg: $250
Minimale investering per trade: $25
Maximale winst: 94%
Aanmelden

4. 365TRADING.COM
Minimale inleg: $100
Minimale investering per trade: $5
Maximale winst: 85%
Aanmelden

5. HIGHLOW
Minimale inleg: $50
Minimale investering per trade: $10
Maximale winst: 200%
Aanmelden

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *