LikesXL: een extra inkomen verdienen door minimale inspanning

LikesXL is een advertentieplatform, waarmee je geld kan verdienen. Daarvoor moet je wel zogenoemde Bidpacks kopen van 10 euro per stuk. Op deze Bidpacks maak je 10% winst. Met deze winst kun je dan langzaam je aantal Bidpacks verhogen en daarmee de verdiensten vergroten. Het enige dat je moet doen, is elke dag op vijf advertenties klikken. Dit is slechts een paar minuten werk. LikesXL is dus een verdienmodel voor de lange termijn.

Twee manieren om geld te verdienen:

1. 10% verdienen op de inleg die je doet. Voor iedere €10 krijg je dus €11 terug.

2. Andere mensen vertellen over LikesXL en als ze zich inschrijven, commissie verdienen.

Uitleg
In onderstaande video kun je zien hoe LikesXL werkt en of het iets voor jou is:

Met LikesXL kun je dus nagenoeg een passief inkomen verdienen. Ik zeg bewust ‘nagenoeg’, omdat je wel iets moet doen, en dat is die paar minuten per dag besteden aan het aanklikken van 5 advertenties. Het verdienen gaat natuurlijk sneller als je meer Bidpacks à €10 koopt en als je anderen aanbeveelt via je eigen affiliatelink. Dat laatste hoeft overigens niet. Niemand verplicht je om andere mensen aan te trekken. Hoe dan ook: met je opgebouwde geld heb je de keuze om meer pakketten te kopen voor nog snellere groei. Of je laat je opbrengst uitbetalen.

Hoe schrijf je je in?

  • Inschrijven doe je via deze link.
  • Vervolgens vul je je gegevens in, bevestig je de Algemene Voorwaarden en klik je op ‘Registreer nu’.
  • Je ontvangt een bevestigingsmail en kunt nadat je daarop hebt geklikt, inloggen in je account.
  • Dat doe je door naar https://members-int.likesxl.com te gaan, voor Internationaal te kiezen en vervolgens je emailadres en wachtwoord in te vullen.
  • De volgende stap is het aankopen van Bidpacks á 10 euro per stuk. Ik ben begonnen met 5 Bidpacks, maar hoe meer je er aanschaft, hoe hoger natuurlijk je verdiensten zullen zijn. Om Bidpacks te kunnen kopen, moet je eerst geld in je account zetten. Dit kan op een aantal manieren: via WB21-Digital Bank, Bitcoin, Bids Voucher, Available-Account, Bankoverschrijving. Helaas is betalen met debit- of creditcard niet mogelijk.
  • Klik in de Cockpit op Top up, om Bidpacks te kunnen kopen. Kies vervolgens je de betaalmethode die voor jou het beste werkt. TIP: vergeet bij overboeken niet je LikesXL-nummer te vermelden!
  • Als je geld in je account staat, zul je dit zien in de Cockpit.
  • Inschrijven doe je via deze link.
  • Daar kies je vervolgens bij ‘Accounts & Actions’ voor ‘Buy Bid-packs’. Je kiest dan dat je van je Top-up account wil betalen en selecteert hoeveel Bidpacks je wilt kopen.
  • Vanaf dat moment zie je in de Cockpit dat je account ‘Active’ is en kun je voor de eerste keer 5 advertenties klikken.

Vragen?
Meer informatie kun je vinden in het overzicht met veelgestelde vragen. Ook op de website van LikesXL vind je veel informatie die de moeite waard is om te lezen. Mocht je een vraag hebben, waarop je het antwoord niet kan vinden, kan mag je altijd contact met me opnemen.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *