Hoe vind je betrouwbaar thuiswerk?

Als je op zoek bent naar thuiswerk en via internet naar mogelijkheden zoekt, kom je van alles tegen. Veelal simpele tips die ook op deze site staan zoals het invullen van enquêtes en het meedoen aan spaarprogramma’s. Maar dit is eigenlijk geen thuiswerk. Echt thuiswerk is werk dat je vanuit huis kunt doen en ook daadwerkelijk een inkomen oplevert. Helaas zijn er ook veel websites die thuiswerk aanbieden onbetrouwbaar. Maar waar vind je dan wel betrouwbaar thuiswerk? Enkele tips.

Belangrijk is dat de thuiswerkorganisatie waarmee je gaat werken het ‘Keurmerk Thuiswerk’ heeft. Dat verzekert je van een betrouwbare partij die nakomt wat ze belooft en die je gewoon uitbetalen. De criteria om het keurmerk te krijgen zijn behoorlijk streng, dus er zijn weinig thuiswerkorganisaties die het hebben. Dat maakt de keuze in die enorme brij van aanbieders wel zo makkelijk.

Organisatie: Thuiswerk.nl
Soorten thuiswerk: montagewerk, inpakwerk, producten testen, thuiswerk met de computer, telefonisch thuiswerk
Lidmaatschap: Inschrijven is gratis, maar als je actief gebruik wil maken van de website is een betaald lidmaatschap (vanaf 7,95 euro) nodig. Pas met een lidmaatschap van 12,95 euro per maand, kun je zelf actief op vacatures reageren.
Vergoeding: De verdiensten die je met thuiswerk kunt realiseren lopen zeer uiteen. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring zijn er bij administratief en telefonisch thuiswerk bedragen te verdienen tussen de € 6,- en € 20,- per uur. Bij inpakopdrachten ligt dit doorgaans lager. Voor sommige opdrachten staat een bedrag naar prestatie, en voor sommige opdrachten wordt je per uur betaald. Je ziet de verwachte verdiensten bij iedere opdracht getoond staan. Je ontvangt jouw verdiensten altijd direct vanuit de opdrachtgever op je bankrekening.
Kans op werk: Er staat genoeg thuiswerk op de site. Bij sommige opdrachten wordt iedereen geaccepteerd en kun je direct aan de slag, bij andere moet je solliciteren. Als je dus zeker aan het werk wilt dan kun je het beste op meerdere soorten thuiswerk reageren. 
Aanmelden:
Dit is gratis en kan via de website. 

Organisatie: Handy Hands Thuiswerk
Soorten thuiswerk: o.a. producten testen, boodschappenhulp, potloden inpakken, mysteryshopper.
Lidmaatschap: Je kunt zich geheel vrijblijvend en kosteloos inschrijven en je bent verder geen kosten verschuldigd aan Handy Hands.
Vergoeding: Afhankelijk van de grootte van de opdracht verdien je een bedrag. Hoe groter de opdracht dus is, hoe meer je zult verdienen. Ook is het afhankelijk van hoe hard je werkt, hoeveel je gemiddeld verdient. Je wordt betaald per opdracht, niet per uur.
Kans op werk: Je wordt opgenomen in een database. Er zal contact met je worden opgenomen, wanneer Handy Hands een opdracht heeft die voldoet aan je wensen. Ze streven ernaar om binnen twee werkdagen contact met je op te nemen.
Aanmelden:
Dit is gratis en kan via de website.

Organisatie: Direct Thuiswerk
Soorten thuiswerk: o.a. inpakken, vouwen, sorteren, enveloppen bundelen, montagewerk, telefonische verkoop, producten testen.
Lidmaatschap: Inschrijven is gratis, maar als je actief gebruik wil maken van de website en voordelen wilt genieten, is een betaald lidmaatschap (vanaf 9,95 euro) nodig.
Vergoeding: De verdiensten die u met thuiswerk kunt realiseren lopen zeer uiteen. Voor sommige opdrachten staat een bedrag naar prestatie, en voor sommige opdrachten wordt u per uur betaald. Afhankelijk van uw leeftijd en ervaring zijn er bij administratief en telefonisch thuiswerk bedragen te verdienen tussen de € 6,- en € 20,- per uur. Bij inpakopdrachten ligt dit doorgaans lager.
Kans op werk: DirectThuiswerk biedt de aanbodgarantie. Dit houdt in dat je gegarandeerd thuiswerkopdrachten krijgt aangeboden die via hun opdrachtgevers binnenkomen. Let wel op: De opdrachtgever is degene die uiteindelijk de selectie bepaald van de thuiswerkers waarmee hij wil samenwerken. De aanbodgarantie wil dus niet zeggen dat je gegarandeerd concreet thuiswerk krijgt. 
Aanmelden:
Dit is gratis en kan via de website.

Organisatie: Thuiswerk Toegestuurd
Soorten thuiswerk: inpakwerk, productiewerk, sorteerwerk, vouwwerk, stickerwerk, computerwerk.
Lidmaatschap: Inschrijven is geheel gratis, vrijblijvend en zonder verplichtingen.
Aanmelden:
Dit is gratis en kan via de website.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *