Ontvang tijdelijk 50 euro als je overstapt naar KNAB

Als je vóór 1 september 2017 als particulier met je bankzaken overstapt naar KNAB, ontvang je 50 euro. Dat overstappen gaat super eenvoudig én gratis via de handige Overstapservice. Wat wil je nog meer?

Overstapservice
Dat overstappen is veel makkelijker dan je denkt. Met de handige Overstapservice hoef je zelf bijna niets meer te doen.

Je bankzaken bij KNAB
Bij KNAB regel je al je bankzaken online. Met prima rente op je spaar- én betaalrekening (0,10% rente). Zoveel rekeningen op jouw naam als je nodig hebt. Een Knab Visa Card. En helder overzicht over al je geldzaken, ook bij andere banken. Dat, en nog veel meer zit allemaal in je pakket. Voor een vast maandbedrag van 5 euro. Je krijgt zelfs de eerste drie maanden gratis!

Alles op een rijtje

Aanmelden
Wil je gebruikmaken van de actie om 50 euro kado te krijgen en al je bankzaken over te hevelen naar KNAB? Meld je dan hier aan!

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *