Beantwoord tekstberichten en verdien vanuit huis

Bij OperatorGezocht kun je gemakkelijk online vanuit huis geld verdienen, momenteel zijn ze specifiek op zoek naar Nederlandstalige operators. Je hoeft echter niet in Nederland te wonen. Ze zijn internationaal actief als moderatie bedrijf. Als operator beantwoord je diverse berichten voor hun opdrachtgevers, je werkt alleen als je hier zelf de tijd en zin voor hebt!

Wat moet je doen?
OperatorGezocht is op zoek naar betrouwbare thuiswerkers. Ben je op zoek naar flexibel thuiswerk? Dan is werken als operator een ideale keuze voor jou! Je beantwoordt als operator berichten in een sociale context. Het is de bedoeling dat je een breed scala aan klanten entertaint, deze klanten zijn op zoek naar sociaal contact. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zogenoemde ‘maatjescontacten’. Je blijft volledig buiten het zicht als operator, wij garanderen je anonimiteit. Je typt berichten namens niet bestaande profielen en daar wordt je voor betaald.

Wat krijg je?
Als je aals operator gaat werken, krijg je:

 • Een twee uur durende opstart cursus
 • Een persoonlijke coach
 • Kunnen inloggen wanneer en hoeveel je maar wilt, wij werken zonder rooster
 • Een goede betaling
 • Veel berichten die je kunt beantwoorden
 • Betrouwbaarheid

Wat verdien je?
Ze betalen jou voor ieder verzonden bericht! De gemiddelde operator verwerkt circa 100 berichten per uur. Mocht je besluiten om 4 uur per dag te werken verdien je €386,- per week! Hierbij een overzicht van de verdiensten per bericht:

 • 0-175 berichten per week = 11 cent per bericht + 1 cent in het weekend
  en feestdagen
 • 176-375 berichten per week = 11 cent per bericht + 1 cent in het weekend
  en feestdagen
 • 376- tot en met 775 berichten per week = 11 cent per bericht + 1 cent in
  het weekend en feestdagen
 • 776 tot en met 1575 berichten per week = 12 cent per bericht +1 cent in
  het weekend en feestdagen
 • 1576 tot en met 1975 berichten per week = 13 cent per bericht + 1 cent in het
  weekend en feestdagen
 • 1976 berichten en meer per week = 13,5 cent per bericht + 1 cent in het
  weekend en feestdagen

Wat verwachten ze van jou?

 • Je verwerkt voor ons minimaal 100 berichten uit per week
 • Je voldoet aan de kwaliteitseisen, je houdt je aan de instructies van jouw coach
 • Je beschikt over creativiteit om de klanten terug te laten komen

Aanmelden
Denk je dat je de operator bent die ze zoeken? Het grote voordeel van operator zijn is, dat je zelf jouw werktijden bepaalt. Je kunt in de ochtend werken, maar ook de middagen, de avonden en de nachten zijn mogelijk. Het is dan ook prima te combineren met een parttime of een fulltime baan. Je kunt je hier aanmelden.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *