Verdien makkelijk met FutureAdPro

FutureNet, en dan met name FutureAdPro, stelt je in staat om veel geld te verdienen aan je internet activiteiten.

Wat voor bedrijf is het?

FutureNet is in 2014 gestart als revolutionair social media platform waarbij je, anders dan bij facebook, betaald krijgt over je activiteiten. Of je nu berichten plaatst, chat, een videofilmpje deelt of een bericht liket, al deze activiteiten leveren je direct geld op.
De FutureNet Club heeft ook een webshop waarin duizenden artikelen met fikse korting gekocht kunnen worden, bijvoorbeeld met je gespaarde geld. FutureNet is actief in meer dan 180 landen en heeft ruim 1,4 miljoen leden. Sinds april 2016 heeft FutureNet haar activiteiten uitgebreid met een revenue share model genaamd FutureAdPro.

FutureAdPro

Ik leg eerst FutureAdPro uit, omdat dit je rijk gaat maken! Wat moet je doen? Elke dag, liefst op een vast tijdstip, op 10 advertenties klikken in ongeveer 10 minuten tijd, meer niet! Als dit “klikken” gedaan is ben je gekwalificeerd voor de volgende 24 uur. Elke dag ontvang je ongeveer $ 0,46 over elke aangekochte adpack (advertentiepakket), deze kun je aanschaffen voor $ 50,- of $ 10,- per stuk. Ook hier is het motto: geld maakt geld, dus hoe meer adpacks je hebt, hoe hoger de dagelijkse winst is die je krijgt. Is je account aangegroeid tot boven $ 10,- of $ 50,-, dan kun je weer een nieuwe adpack van respectievelijk $ 10,- of $ 50,- kopen. Dit loopt heel snel op en ik ben erg blij als ik dagelijks zie dat voor die 10 minuten mijn aantal adpacks groeit. Je kunt aankopen tot maximaal 1000 packs. Reken eens uit wat je dan dagelijks, wekelijks of maandelijks kunt cashen! Hier creëer je vrijheid mee!

Wat moet of kun je doen?

Bij FutureNet Club, het social media deel, krijg je een kleine vergoeding door actief te zijn. Dus liken, delen, posten, chatten et cetera. FutureNet Club is geheel gratis. Bij FutureAdPro dien je adpacks te kopen waarbij je kunt starten vanaf $ 10,-. Inleggen gaat eenvoudig via een bankoverschrijving (IBAN) of Bitcoin betaling. Geld inleggen via creditcard of een van de online betaaldiensten is ook mogelijk. Na je eerste inleg kun je uiteraard altijd geld bijstorten voor meer packs.

Wat levert het op?

Bij FutureAdPro kun je adpacks kopen voor $ 50,-, die vervallen als deze $ 60,- waard geworden zijn (= 120%). Ook zijn er adpacks te koop voor $ 10,-, die uiteindelijk $ 12,- waard worden, met hetzelfde percentage aan winst. Om je adpacks te laten “rijpen” moet je minimaal 10 advertenties per dag aanklikken. Gemiddeld doet een adpack er zo’n 4 maanden over om de 20% winst te halen, maar dit hangt af van hoe consequent je advertenties klikt.

Wat moet ik er nog meer van weten?

Je kunt dit helemaal zelf doen, zonder anderen hierbij te betrekken, maar bedenk wel dat als je een team opbouwt, je een commissie ontvangt van elke adpack die door je teamleden wordt aangeschaft. Hiermee groeien je verdiensten nog sneller en kun je zelf méér adpacks aanschaffen.
In FutureAdPro is het mogelijk om je eigen advertentie, van je eigen bedrijf, aan te bieden. Hoe mooi is dit? Het wordt in Nederland gezien en verder gaat het de hele wereld over. En het kost helemaal niets, want je bouwt in FutureAdPro ook een advertentiebudget op waarmee je views koopt. Zo krijg je per adpack van $ 50,- 800 views.
Het opbouwen van de Power Matrix in FutureNet is niet verplicht, maar is wel een potentiële bron van hoge inkomsten als je een groot netwerk weet op te bouwen. Je kunt je inkopen op 6 niveaus van $ 10,- tot $ 1000,-. Bedenk wel dat, als je geld wilt opnemen uit de matrix, je op het niveau Basic moet zitten (voor $ 25,-).

Waar kan ik me registreren?

Meld je nu aan via deze link , dan kun je het zelf eens bekijken op de website.

Bekijk ook het volgende filmpje over FutureNet (Engels gesproken)

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *