Nieuwe crypto currency munten met veel potentie

We kunnen ons voorstellen dat het enorme aanbod van crypto currency en de enorme schommelingen in waarden je doet twijfelen of investeren in deze valuta wel slim is om te doen. Natuurlijk is is aan vrijwel elke investering een risico verbonden, maar aan de sterk schommelende crypto currency markt is een groot risico verbonden. Daarom is het belangrijk alleen te investeren met geld dat je’over’ hebt. Maar dat gezegd hebbende, zijn met crypto currency zeker mooie winsten te behalen. Vaak is het het beste aan het begin in te stappen, waardoor je de meeste kans hebt dat je van de meest interessante waardestijging profiteert. Wij van Onlinegeldverdienhulp.nl bespreken twee interessante nieuwe crypto currency munten met potentie: Vitoken en BNK.

Handelsplatform
Om te kunnen handelen in crypto currency moet je aanmelden bij een handelsplatform. De beste op dit gebied is Spectocoin. Dit is trouwens het platform waar je de BNK kunt kopen. Je kunt je hier aanmelden. Waar wij ook goede ervaringen mee hebben, is Coinbase. Op dit platform kun je Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en Litecoin verhandelen. Je kunt je hier aanmelden. Aanmelden gaat vrij eenvoudig en vervolgens kun je op verschillende manieren geld op je account storten en de munt(en) van je keuze aankopen.

Vitoken
De Vitoken is een nieuwe munt, die nu via deze site tot 13 februari 2018 met 50% korting kunt kopen. Vervolgens ontvang je van 13 februari tot 19 maart 25 korting. Daarna betaal je de reguliere prijs voor de munten. De huidige waarde is 1 dollar, dus het is mogelijk ze nu voor 50 dollaarcent te kopen. De verwachting is dat de waarde zal stijgen naar de 5 tot 10 dollaar per munt. Om ze aan te kopen, kun je je hier aanmelden. Vitokens kunnen alleen worden aangekocht met Bitcoins, dus het is belangrijk dat je een Bitcoinsaccount hebt (zie onder handelsplatform). We begrijpen dat sommige mensen problemen ervaren met het aanmelden. Daarom hier een video om je daarbij te helpen:

En verder een korte uitleg hoe het aankooproces in zijn werk gaat (ervan uitgaande dat je wel al een Bitcoinaccount hebt: voorbeeld met Coinbase):

Openen van een Vitokens account

 • Klik hier om je aan te melden
 • Vul in je email adres en klik op sign up
 • Je krijgt een bevestigingsmail van Vimarket met je emailadres en je password. Hiermee kun je dan inloggen.
 • Er wordt gevraagd naar je ETH (ethereum) wallet van Coinbase. ETH is net als BTC (Bitcoin) digitaal geld (ook wel crypto currency genoemd).
 • Log in bij Coinbase. Ga naar accounts, ga naar je ETH wallet, klik op ontvangen, klik op adres weergeven en dan kopieer je dat ETH adres
 • Plak dat adres op je Vitokens account en geef een enter en dan de melding: wallet was succesfully added

Vitokens aankopen

 • Log in bij je Vitokens account
 • Ga naar purchase en klik op het vak met Bitcoin (BTC) en vul in het aantal Bitcoins (rechtsboven) en je ziet dan direct hoeveel Vitokens je aankoopt (met en zonder korting).
 • Is het goed klik dan op deposit en je krijgt dan een Bitcoinadres te zien. Kopieer dit Bitcoinadres.
 • Log in bij je Coinbase-account
 • Ga naar accounts, ga naar BTC wallet, klik op verzenden, vul in het BTC adres van je Vitoken website (paste), vul in het aantal Bitcoins en klik op doorgaan en dan op de bevestiging klikken en dan heb je Vitokens aangekocht.
 • Het aantal Vitokens zie je na verloop van tijd op je Vitoken website staan (rechtsboven op de inlog pagina onder current balance).

BNK

Ook de BNK-munt is nieuw en heeft een enorme potentie. Als je weet dat er vlak na verschijning (binnen twee maanden) al ruim 5.5 miljard van zijn verkocht, kun je zeggen dat deze munt potentie heeft. De munt is nu nog te koop voor 0.02 eurocent. Met deze lage waarde is het zeer aannemelijk dat de munt aanzienlijk zal stijgen en dus een mooi rendement mogelijk is. Om de munt aan te kopen, moet je een Spectocoin-account hebben (zie onder handelsplatform). Via deze link kun je vrijbijvend informatie ontvangen over BNK. Het verplicht je tot niets.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *