SKYWAY: koop nu goedkoop aandelen en profiteer!

SkyWay Capital is een bedrijf dat zich richt op een compleet nieuwe en innovatieve manier van reizen op de wereldmarkt. De ontwikkeling van Skyway wordt opgebouwd in 15 fases en is al over de helft. In 2018 gaat Skyway naar de beurs en daarvan kun jij nu al profiteren.

Aandelen
SkyWay Capital verkoopt aandelen voor een fractie van de prijs die ze bij beursgang waard zullen zijn. Nu nog worden aandelen verkocht voor rond de $0.01 (1 dollarcent). De verwachting is dat de prijs ervan snel zal stijgen.

Er worden vele verschillende aandelenpakketten aangeboden, te beginnen bij een startpakket van 250 dollar. Daarvoor ontvang je 21.500 aandelen en nog eens een bonus van 3750 aandelen. In totaal dus 25000 aandelen voor de prijs van 250 dollar. Je kunt dit bedrag zelfs betalen in 8 termijnen van 25 dollar.

Natuurlijk kun je ook kiezen uit grotere aandeelpakketten. Ook is het mogelijk om in een later stadium nog aandelen bij te kopen, zolang de maximum uitgave nog niet is bereikt. Naar verwachting zal eind 2017 of eerder het maximaal te vergeven aandelen worden bereikt.

Informatie
In onderstaande video van een paar minuten kun zien wat SkyWay is en hoe jij daarvan kunt profiteren.

 

Hier kun je het webinar van Nico Varkevisser bekijken. Hij is officieel vertegenwoordiger van Nederland.

 

Hier kun je het webinar van Jan Braham bekijken. Hij is officieel vertegenwoordiger van Nederland.

 

Op de website van Skyway kun je nog meer informatie verkrijgen.

Planning
Op dit moment is er een samenwerking gaande met verschillende regeringen uit ongeveer 36 verschillende landen. Samen hebben ze voor een bedrag van zo’n 300 miljard euro aan pre-orders. Onderstaand een overzicht van deze landen en de fase waarin ze zitten:

1. India; compleet infrastructuur; besteld: 15.000 cabines. Gereed binnen 5 jaar.
2. Australië; compleet infrastructuur; wachtende op certificering.
3. Indonesië; compleet infrastructuur; wachtende op certificering.
4. Rusland; Moskou: infrastructuur centrum en ring,246k; 33km naar luchthaven.
5. Rusland; St. Petersburg: centrum ongeveer 80km.
6. Belarus; voor eind van het jaar gepland: compleet infrastructuur.
7. Rusland: Moskou naar Vladivostok: hoge snelheidslijn.

Meedoen
Heb je belangstelling om aandelen te kopen, dan kun je de volgende stappen doorlopen:

  • Registreer je eerst vrijblijvend op de website van Skyway.
  • Vervolgens word je gevraagd om via Profile wat informatie op te geven, en wat documenten te uploaden. Doel hiervan is om te bewijzen dat je bent wie je zegt dat je bent.
  • Onder Profile, Documents kun je trouwens nog veel meer informatie lezen over Skyway.
  • Ga vervolgens naar Home voor een overzicht van alle aandelenpakketten. Het aanbod is enorm, maar zie ook dat sommige pakketten alleen voor studenten of kinderen zijn.
  • Selecteer het pakket dat je wilt aanschaffen, kies je betaalmethode en betaal. Het bedrag staat eerst in dollars, maar wordt afgerekend is Russische Roebel. Dit kan wat verwarrend zijn.
  • Vervolgens staan je aandelen ‘on hold’ tot dat het volledige bedrag is voldaan. Natuurlijk kun je ook het hele bedrag meteen voldoen.
  • Je ontvangt een mailtje, zodra je documenten zijn gecontroleerd en goedgekeurd.

Skyway kan je op de langere termijn een mooie extra bron van inkomsten zijn. Maar het is raadzaam alleen geld te investeren dat je kunt missen, en niet direct nodig hebt!

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *