Deel van je huis verhuren

Heb je een kamer over die je toch niet (veel) gebruikt? Of heb je misschien een klein huisje of caravan in je tuin staan? Dan is het misschien een optie om deze te verhuren aan vakantieganagers en reizers. Je kunt er een hele leuke bijverdienste aan overhouden. Airbnb is hiervoor de beste website.

Organisatie: Airbnb
Vergoeding: Wat je in rekening brengt is aan jou. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je toegang tot de tools waarmee je een prijs kunt instellen die factoren meeneemt zoals reistrends en de prijzen van vergelijkbare accommodaties.
Kosten: Het adverteren van je ruimte op Airbnb is gratis. Airbnb brengt voor elke reservering 3% verhuurdersservicekosten in rekening.
Uitbetaling: Een paar manieren waarop je ervoor kunt kiezen om betaald te krijgen zijn onder andere PayPal, directe en internationale overboeking. Je betaling wordt 24 uur nadat je gast is ingecheckt automatisch naar je overgemaakt. Makkelijk.
Aanmelden: Schrijf je gratis in.