Geld verdienen met je auto of camper

Als je een eigen auto hebt, kun je op verschillende manieren geld verdienen door je auto beschikbaar te verhuren of zelf de spits te mijden. De enige voorwaarden zijn dat je een nette auto hebt, dat je bereid bent eerder de fiets te nemen of

Je auto of camper verhuren
Je kunt ook geld verdienen met je auto of camper, op de momenten dat je die zelf niet gebruikt. Via online platforms verhuur je je auto of camper dan aan particulieren, die er één of meerdere dagen gebruik van maken.

Organisatie: Snappcar
Verdiensten: gemiddeld 350 euro per maand
Voordelen: je auto verhuren zonder aanwezig te zijn, je boekingen beheren via een app, Allianz schadeverzekering voor iedere verhuur.
Kosten: voor SnappCar Keyless zijn de kosten € 39,95 per maand (incl. inbouw)
Voorwaarden voor SnappCar Keyless: je auto auto is gebouwd na 2007, je auto heeft minder dan 200.000km gereden (250.000 als het een busje betreft), je auto heeft centrale deurvergendeling, je auto is te voet bereikbaar voor iedereen (dus niet achter een gesloten hek), je auto staat op een plek met mobiel internetbereik (dus niet in een ondergrondse garage), je auto is technisch geschikt voor Keyless (dit controleren ze tijdens je aanvraag).
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

De spits mijden
Geld verdienen door de spits te mijden, is eenvoudig. Vermijd je minstens één keer per week tijdens de spits bepaalde gebieden in Nederland, dan ontvang je een vergoeding. De spits vermijden kan iedereen: werk bijvoorbeeld eens vaker thuis, reis voor of na de avondspits, ga met het OV of stap lekker op de fiets. Elke keer dat je auto tijdens de spits laat staan, verdien je.

Organisatie: SpitsSlim (alleen rond Nijmegen!)
Verdiensten: tot 270 euro per maand aan cadeaus
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

Organisatie: GoedopWeg (regio Utrecht!)
Doel: fietsen ipv autorijden
Verdiensten: sparen voor cadeaus
Aanmelden: Schrijf je gratis in.