Schrijf blogs op Yoo.rs en verdien gemakkelijk wat extra geld

WAT IS YOO.RS?
Op Yoo.rs kun je bloggen, foto’s online zetten en een quote maken.  Je maakt heel gemakkelijk blogs met de blogeditor op de website. Op termijn kun je op Yoo.rs ook een hele website maken. Wat fijn is om te weten, is dat alle content die je plaatst van jou blijft. Dus jij bent en blijft ten alle tijde eigenaar van je blogs.

HOE VERDIEN JE?
Op Yoo.rs wordt je betaald in Yoors Points. Dat is eigenlijk gewoon geld. 1000 Yoors Points (Yp) is gelijk aan 1 euro. Je verdient geld door het ontvangen van pageviews (hoe populairder je blog, hoe meer pageviews), maar ook door het delen (promoten) van blogs. Je kunt dus Yp verdienen als Maker en als Supporter. Als jij als supporter pageviews levert aan een post van een maker, verdien je dus net als de maker ook. Je kunt maximaal 100.000 yp (191 euro) verdienen aan een blog die jij deelt. Bij 10.000 punten kun je je saldo laten uitkeren in gewoon geld. Het staat dan binnen een week op je rekening. In je account zie je altijd meteen wanneer je Yp hebt ontvangen en er is een overzicht van al je Yp acties.

VOORWAARDEN
Yoo.rs doet zijn best alles zo overzichtelijk en gemakkelijk mogelijk te houden. Er zijn dan ook weinig echte voorwaarden. De belangrijkste is wel dat je blogs uniek moeten zijn en dat niets mag zijn overgenomen van iemand anders. Opzeggen, laten uitbetalen, blogs posten; het is allemaal heel eenvoudig en vaak met één of twee klikken geregeld.

AANMELDEN
Yoo.rs is een leuke manier om wat extra bij te verdienen. Neem eens een kijkje op de website of meld je meteen aan.