De 10 beste manieren om online én offline geld te verdienen

Het is altijd fijn om – zelfs naast een vast inkomen – wat extra geld te verdienen. Maar ja, hoe doe je dat? Misschien heb je wel het idee dat het veel werk is, eerst geld kost en risicovol is. Op Onlinegeldverdienhulp.nl willen we je laten zien dat er heel veel manieren zijn om wat extra inkomsten te genereren. Ik ben al jaren bezig met het kijken naar mogelijkheden om online geld te verdienen en heb de 10 beste manieren hieronder voor je op een rijtje gezet. Lees het rustig door en bekijk welke opties het beste bij jou wensen en situatie past

1. TESTEN VAN WEBSITES, SOFTWARE EN PRODUCTEN

UsabilityBase zoekt voortdurend nieuwe respondenten voor het testen van websites, software en producten. Iedereen kan zich inschrijven, van jong tot oud en van beginner tot expert. Geen extra ervaring vereist!

Organisatie: UsabilityBase
Waar: Op locatie, MetrixLab, Wilhelminakade 312, Rotterdam.
Tijdsduur: Anderhalf uur.
Vergoeding: 
 Vergoedingen voor deelname lopen op tot € 75,- euro.
Aanmelden:
Schrijf je gratis in.

2. ARTIKELEN SCHRIJVEN

Het schrijven van artikelen kan een leuke manier zijn om wat extra geld te verdienen. Denk bijvoorbeeld aan recepten, reisverslagen of informatieve artikelen over dingen die je interesseren. De enige voorwaarde is dat je teksten uniek en zelfgeschreven zijn. Maar dat betekent niet dat je andere artikelen niet als bron mag gebruiken. Je moet minimaal 18 jaar zijn.

Organisatie: InfoNu.nl
Waar: Online.
Tijdsduur: Ligt aan de complexiteit en lengte van je artikel. 
Vergoeding: 
Gemiddeld brengt één artikel elke maand 50 cent tot een paar euro op.
Extra actie: Om te kunnen verdienen, moet je je aanmelden bij Google Adsense en je unieke Adsense-code toevoegen aan je account op de artikel-verzamelsite. 
Aanmelden:
Schrijf je gratis in.

3. VRAGENLIJSTEN INVULLEN

Er zijn vele websites waar je geld kan verdienen door vragenlijsten in te vullen. De vergoedingen verschillen, soms in geld, soms in cadeaubonnen. Ook zijn niet alle websites even betrouwbaar. Onderstaand twee voorbeelden, maar je kunt ook ons uitgebreide overzicht bekijken.

Organisatie: Panelclix.nl (is onderdeel van Euroclix.nl)
Waar: Online.
Tijdsduur: Afhankelijk van de lengte van de vragenlijst. Tussen 10 en 30 minuten.
Aanmeldbonus: 1,95 euro.
Vergoeding: 
 Je wordt betaald in euroclix en die kun je inwisselen voor cadeaus en geld. Vergoeding is afhankelijk van de lengte van de vragenlijst: van 10 tot 200 euroclix. 1000 clix=10 euro.
Uitbetaling: Zodra je 1.000 beschikbare Clix (of een veelvoud hiervan) hebt is het mogelijk deze in te wisselen voor geld.
Aanmelden: Schrijf je gratis in!

Organisatie: LifePoints
Waar: Online en offline (als je wilt).
Tijdsduur: Afhankelijk van de lengte van de vragenlijst. Tussen 7 en 15 minuten.
Aanmeldbonus: 10 LifePoints.
Vergoeding:  50 of 70 punten (40 – 60 eurocent) per vragenlijst.
Extra actie: Het gespaarde bedrag kan je al vanaf € 5,- laten uitbetalen in geld via PayPal (andere sites doorgaans vanaf € 10,-).
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

4. SPAARPROGRAMMA’S

Spaarprogramma’s zijn een makkelijke manier om wat extra geld te verdienen. Door mails aan te klikken, verdien je geld. Maar door producten via deze websites te kopen of mee te doen aan acties verdien je nog meer. En de meeste spaarprogramma’s maken het je heel makkelijk met een speciale toolbar. Wanneer je deze installeert, krijg je automatisch een seintje als je een website bezoekt die geld oplevert. Makkelijker kan niet. Hieronder het spaarprogramma’ dat volgens mij de beste resultaten oplevert. Kijk ook eens naar ons uitgebreide overzicht.

Organisatie: Cashbackkorting
Waar: Online.
Aanmeldbonus: Direct 7,50 euro in account.
Vergoeding:  Met mails lezen, maar vooral met aankopen doen.
Uitbetaling: Uitbetalen in cadeau-artikelen kan al vanaf  15 CashCoins. Uitbetalen in geld of cadeaukaarten kan vanaf 25 CashCoins.
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

5. MYSTERYSHOPPING

Hoewel mysteryshopping niet altijd online gebeurt, is het een mooie manier om extra geld te verdienen. Als Mystery Shopper ben je een freelancer die undercover winkels, restaurants enz. onderzoekt. Je geeft bedrijven feedback over functioneren, uiterlijk en presentatie, personeel, professionaliteit en procedures. Hieronder twee organisaties met goede verdiensten.

Organisatie: Mysteryshoppen
Vergoeding: Tussen de 10 euro en 30 euro per opdracht + vergoeding aankoop + reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer.
Uitbetaling: Als je een onderzoek hebt gedaan, moet je zelf online jouw declaratie invoeren. Bij een project staat altijd aangegeven wat de vergoeding voor het onderzoek is, ook staat hierbij altijd de reiskostenvergoeding vermeld. Reken vier tot zes weken voor de betaling.
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

Organisatie: Multi-Value
Vergoeding: Tussen de 10 euro en 35 euro per opdracht + eventueel vergoeding aankoop en reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer.
Uitbetaling: Als je een onderzoek hebt gedaan, ontvang je na vier tot zes weken je geld.
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

6. DEEL VAN JE HUIS VERHUREN

Heb je een kamer over die je toch niet (veel) gebruikt? Of heb je misschien een klein huisje of caravan in je tuin staan? Dan is het misschien een optie om deze te verhuren aan vakantieganagers en reizers. Je kunt er een hele leuke bijverdienste aan overhouden. Airbnb is hiervoor de beste website.

Organisatie: Airbnb
Vergoeding: Wat je in rekening brengt is aan jou. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je toegang tot de tools waarmee je een prijs kunt instellen die factoren meeneemt zoals reistrends en de prijzen van vergelijkbare accommodaties.
Kosten: Het adverteren van je ruimte op Airbnb is gratis. Airbnb brengt voor elke reservering 3% verhuurdersservicekosten in rekening.
Uitbetaling: Een paar manieren waarop je ervoor kunt kiezen om betaald te krijgen zijn onder andere PayPal, directe en internationale overboeking. Je betaling wordt 24 uur nadat je gast is ingecheckt automatisch naar je overgemaakt. Makkelijk.
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

7. EIGEN WEBSITE (AFFILIATE)
Wist je dat je vrij gemakkelijk geld kunt verdienen door affiliatelinkjes op je website te plaatsen? Er zijn verschillende platforms die van vele verschillende aanbieders promotiemateriaal aanbieden. Soms krijg je betaald als bezoekers op de link klikken, soms pas als ze iets kopen. De verdiensten kunnen op die manier aardig oplopen. Bedenk wel goed hoe je de linkjes en banners aanbiedt, want een website vol reclame trekt geen bezoekers. Beter is om informatie aan te bieden over een bepaald onderwerp, en ondersteunende advertenties aan te bieden. Als je een website hebt, kun je je bij deze platforms aanmelden.

TRADETRACKER
Verdiensten: maximaal 500 euro per verkoop.
Meld je gratis aan.

DAISYCON
Verdiensten: maximaal 350 euro per verkoop.
Meld je gratis aan.

8. MIJD DE SPITS

Geld verdienen door de spits te mijden, is eenvoudig. Vermijd je minstens één keer per week tijdens de spits bepaalde gebieden in Nederland, dan ontvang je een vergoeding. De spits vermijden kan iedereen: werk bijvoorbeeld eens vaker thuis, reis voor of na de avondspits, ga met het OV of stap lekker op de fiets. Elke keer dat je auto tijdens de spits laat staan, verdien je.

Organisatie: SpitsSlim (alleen rond Nijmegen!)
Verdiensten: tot 270 euro per maand aan cadeaus
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

Organisatie: GoedopWeg (regio Utrecht!)
Doel: fietsen ipv autorijden
Verdiensten: sparen voor cadeaus
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

9. INVESTEER IN GOEDKOPE AANDELEN EN CASH LATER

SkyWay Capital is een bedrijf dat zich richt op een compleet nieuwe en innovatieve manier van reizen op de wereldmarkt. De ontwikkeling van Skyway wordt opgebouwd in 15 fases en is al over de helft. SkyWay Capital gaat in 2021 naar de beurs. Je kunt nu heel goedkoopaandelen kopen en later winst maken als ze naar de beurs gaan.

Organisatie: SkyWay Capital
Pijs aandelen: rond de $0.03 (3 dollarcent)
Meer informatie:
Lees meer over SkyWay Capital
Aanmelden:
registeer je hier

10. JE AUTO OF CAMPER VERHUREN

Je kunt ook geld verdienen met je auto of camper, op de momenten dat je die zelf niet gebruikt. Via online platforms verhuur je je auto of camper dan aan particulieren, die er één of meerdere dagen gebruik van maken.

Organisatie: Snappcar
Verdiensten: gemiddeld 350 euro per maand
Voordelen: je auto verhuren zonder aanwezig te zijn, je boekingen beheren via een app, Allianz schadeverzekering voor iedere verhuur.
Kosten: voor SnappCar Keyless zijn de kosten € 39,95 per maand (incl. inbouw)
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *