Ontvang bij aanmelding van SmartClix meteen 5 euro

Smartclix is een cashback-spaarprogramma-linkspellen-site. Je kunt je gratis aanmelden en op verschillende manieren geld en punten sparen voor uitbetaling op je bankrekening en/of om mee te adverteren. Als je jenu aanmeldt, ontvang je zelfs meteen 5 euro in je account. Er zijn vele cashbackprogramma’s en we bespreken er op deze website ook een aantal. Daarom de belangrijkste feitjes van SmartClix op een rijtje:

Hoe werkt SmartClix?
Je kunt op verschillende manieren geld verdienen. De makkelijkste manier is om via SmartClix je online aankopen te doen bij de webshops die zijn aangesloten. Je ontvangt dan een percentage van de aankoopbedrag retour (cashback). Daarnaast ontvang je mails waarbij je op een link moet klikken, kun je meedoen aan prijsvragen en acties. Ook kun je geld verdienen door leden aan te brengen. Per lid ontvang je 1 euro en 10% van hun verdiensten.

Aanmelden
Aanmelden is gratis en je ontvangt meteen een bedrag van 5 euro in je account.

Uitbetaling
Als je 20 euro of meer in je account hebt, kun je het bedrag laten uitbetalen. Je kunt een betaling online aanvragen. Het geld zal dan binnen 45 dagen op je rekening staan, maar in de meeste gevallen zijn de betalingen in een week op je rekening bijgeschreven.