4 tips om online extra cash te verdienen op buitenlandse websites

Dankzij het internet zijn we natuurlijk niet meer gebonden aan Nederland. Ook wereldwijd zijn er talloze websites waarmee je wat extra cash kan verdienen. Wel is het bij de meeste websites noodzakelijk dat je de Engelse taal (goed) beheerst. We hebben er 4 voor je op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee!

LIFEBUSHIDO
Via deze website kun je vanuit huis werken als Virtual Assistant. Denk hierbij bijvoorbeeld aan webdesign, research, telefoontjes plegen en afspraken maken. Ze doen er alles aan om jouw talenten te laten aansluiten bij de soort opdrachten die je aangeboden krijgt. Dus ben je een organisatietalent, dan zul je vooral op dat vlak je geld verdienen.
Verdiensten: De verdiensten staan niet openlijk op hun website, maar uit ‘eigen speurwerk’ ben ik erachter gekomen fdat het rond de 10 dollar per uur ligt.
Aanmelden: Door een mail te sturen naar jobs@lifebushido.com kun je aangeven interesse te hebben in werk. Neem ook een kijkje op hun website.
Meer informatie: Wil je meer weten over geld verdienen als Virtual Assistant? Download dan deze gratis e-cursus.

FANCY HANDS
Fancy Hands is een superleuk initiatief, waarbij je een leuke bijverdienste kunt scoren. Het is een platform, waarbij je allerlei klussen kunt doen op het gebied van Virtual Assisting. Denk hierbij aan het reserveren van vliegtickets of de openingstijden van een winkel nakijken.
Verdiensten: De verdiensten verschillen per opdracht, maar beginnen bij 3 tot 7 dollar en kunnen aardig oplopen.
Aanmelden: Op de website van Fancy Hands kun je zien welke talenten ze zoeken en kun je solliciteren. Bekijk ook even hun website voor meer informatie.
Meer informatie: Wil je meer weten over geld verdienen als Virtual Assistant? Download dan deze gratis e-cursus.

QUICKTATE
Quicktate is het uitschrijven van opnamen of andere geluidsopnamen en dat kun je gewoon doen vanuit huis. Het werk is vrij gemakkelijk, je hoort een geluidsopname en typt dit vervolgens woord voor woord uit. Ook als je geen ervaring hebt met het uitschrijven van geluidsopnamen, kun je je aanmelden. Wel moet je eerst een test doen, maar die is gemakkelijk te halen. Quicktate bestaat al lange tijd en staat goed aangeschreven. De inkomsten zijn weliswaar laag, daarom gebruiken mensen dit vooral voor wat extra maandelijks inkomen.
Verdiensten: Quicktate betaalt 0,25 cent per woord bij algemene of wettelijke uitschrijfopdrachten en 50 cent per woord bij medische uitschrijfopdrachten.
Aanmelden: Op de website van Quicktate kun je zien waar je aan moet voldoen en kun je je ook aanmelden.
Meer informatie: Wil je meer weten over het uitschrijven van geluidsopnamen, neem dan eens een kijkje op deze website.

FIVERR
Fiverr is een bekende website, waarbij je met je creatieve talent wat extra geld kunt verdienen. Voor de meeste mensen is het gewoon wat extra geld, maar er zijn zeker ook mensen die er hun rekeningen van betalen. Dus ben je fotograaf, ontwerper, tekstschrijver of op een andere manier creatief, neem dan eens een kijkje op de website en meld je aan.
Verdiensten: Het uitgangspunt bij Fiverr is dat je diensten aanbiedt voor 5 dollar. Houd er rekening mee dat Fiverr ook nog 1 dollar inhoudt, dus eigenlijk werk je voor 4 dollar per dienst.
Aanmelden: Neem eerst eens een kijkje op de website van Fiverr.com, zodat je weet wat er wordt aangeboden. Je kunt je ook meteen aanmelden.
Meer informatie: Er zijn vele e-books verschenen over geld verdienen op Fiverr. Kijk eens op Amazon!