Hoe vind je betrouwbaar thuiswerk?

Als je op zoek bent naar thuiswerk en via internet naar mogelijkheden zoekt, kom je van alles tegen. Veelal simpele tips die ook op deze site staan zoals het invullen van enquêtes en het meedoen aan spaarprogramma’s. Maar dit is eigenlijk geen thuiswerk. Echt thuiswerk is werk dat je vanuit huis kunt doen en ook daadwerkelijk een inkomen oplevert. Helaas zijn er ook veel websites die thuiswerk aanbieden onbetrouwbaar. Maar waar vind je dan wel betrouwbaar thuiswerk? Enkele tips.

Belangrijk is dat de thuiswerkorganisatie waarmee je gaat werken het ‘Keurmerk Thuiswerk’ heeft. Dat verzekert je van een betrouwbare partij die nakomt wat ze belooft en die je gewoon uitbetalen. De criteria om het keurmerk te krijgen zijn behoorlijk streng, dus er zijn weinig thuiswerkorganisaties die het hebben. Dat maakt de keuze in die enorme brij van aanbieders wel zo makkelijk.

Organisatie: Thuiswerk.nl
Soorten thuiswerk: inpakwerk, telefonisch werk vanuit huis, administratief thuiswerk, montage- en assemblagewerk, producten testen en deelnemen aan enquêtes.
Lidmaatschap: Inschrijven is gratis, maar als je actief gebruik wil maken van de website (reageren op vacatures) is een betaald lidmaatschap (vanaf 7,95 euro) nodig. Pas met een lidmaatschap van 12,95 euro per maand, kun je zelf op alle vacatures en opdrachten reageren.
Vergoeding: De verdiensten die je met thuiswerk kunt realiseren lopen zeer uiteen. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring zijn er bij administratief en telefonisch thuiswerk bedragen te verdienen tussen de € 6,- en € 20,- per uur. Bij inpakopdrachten ligt dit doorgaans lager. Voor sommige opdrachten staat een bedrag naar prestatie, en voor sommige opdrachten wordt je per uur betaald. Je ziet de verwachte verdiensten bij iedere opdracht getoond staan. Je ontvangt jouw verdiensten altijd direct vanuit de opdrachtgever op je bankrekening.
Kans op werk: Er staat genoeg thuiswerk op de site. Bij sommige opdrachten wordt iedereen geaccepteerd en kun je direct aan de slag, bij andere moet je solliciteren. Als je dus zeker aan het werk wilt, dan kun je het beste op meerdere soorten thuiswerk reageren. 
Aanmelden:
Dit is gratis en kan via de website. 

Organisatie: Handy Hands Thuiswerk
Soorten thuiswerk: o.a. producten testen, stempelen, stickeren, sorteren, computerwerkzaamheden en producten testen.
Lidmaatschap: Je kunt zich geheel vrijblijvend en kosteloos inschrijven en je bent verder geen kosten verschuldigd aan Handy Hands.
Vergoeding: Afhankelijk van de grootte van de opdracht verdien je een bedrag. Hoe groter de opdracht dus is, hoe meer je zult verdienen. Ook is het afhankelijk van hoe hard je werkt, hoeveel je gemiddeld verdient. Je wordt betaald per opdracht, niet per uur.
Kans op werk: Je wordt opgenomen in een database. Er zal contact met je worden opgenomen, wanneer Handy Hands een opdracht heeft die voldoet aan je wensen. Ze streven ernaar om binnen twee werkdagen contact met je op te nemen.
Aanmelden:
Dit is gratis en kan via de website.

Organisatie: Direct Thuiswerk
Soorten thuiswerk: o.a. boodschappen doen, producten testen, dvd’s inpakken, mysteryshopper, oppassen, transcriptiemedewerker.
Lidmaatschap: Inschrijven is gratis, maar als je actief gebruik wil maken van de website en voordelen wilt genieten, is een betaald lidmaatschap (vanaf 9,95 euro) nodig.
Vergoeding: Voor sommige opdrachten staat een bedrag naar prestatie, en voor sommige opdrachten word je per uur betaald. Het komt ook voor dat wanneer je wat vaker klussen voor één en dezelfde werkgever doet, er een aparte afspraak gemaakt wordt over de hoeveelheid werk en/of het verdiende loon. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring zijn er bij administratief en telefonisch thuiswerk bedragen te verdienen tussen de
€6,- en €20,- per uur. Bij inpakopdrachten ligt dit doorgaans lager.
Kans op werk: DirectThuiswerk biedt alleen een aanbodgarantie, als je het Garantiepakket hebt (€15,95 per maand), Dit houdt in dat je gegarandeerd thuiswerkopdrachten krijgt aangeboden die via hun opdrachtgevers binnenkomen. Als je geen opdrachten krijgt aangeboden, dan krijg je je geld terug van je abonnement terugbetaald. In alle andere gevallen, is er helaas geen garantie op werkaanbod.  
Aanmelden:
Dit is gratis en kan via de website.