Nu 7,50 kado bij MijnKorting.nl en altijd extra korting op je aankopen!

Alle aanbiedingen en kortingscodes van alle grote webshops (méér dan 1900!), en dan ook nog eens altijd extra korting op je acount! Dat krijg je bij MijnKorting.nl. En nu ontvang je zelfs meteen 7,50 euro bonus als je je inschrijft.

Hoe werkt MijnKorting.nl?

 • Kopen: zoek je winkel, aanbieding of kortingscode via mijnkorting.nl.
 • Kassa: shop zoals je gewend bent, eventueel met een kortingscode.
 • Altijd extra korting: ontvang geld terug, ook als je een kortingscode hebt gebruikt.

Veelgestelde vragen

 • Werkt de extra korting ook in combinatie met kortingscodes?
  Ja, ook in combinatie met kortingscodes kun je gebruikmaken van mijnkorting.nl. Zorg er dan wel voor dat je geen kortingscode van een andere (kortingscode-)website of uit je email gebruikt.
 • Het klinkt te goed om waar te zijn. Zijn er geen verborgen kosten?
  Nee, jouw account bij MijnKorting.nl is gratis. Iedere keer dat jij via MijnKorting.nl shopt bij 1 van de 1.900 aangesloten webwinkels, krijgt Mijnkorting.nl een vergoeding. Zij delen die vergoeding vervolgens met jou. Zo profiteer jij van extra korting en kunnen zij hun kosten betalen.
 • Is het veilig?
  Ja, je gegevens worden op beveiligde servers opgeslagen. De servers en het netwerk worden 24 uur per dag bewaakt en regelmatig bijgewerkt met de nieuwste beveiligingsupdates. Om er voor te zorgen dat je persoonlijke informatie veilig is, maken ze op al hun pagina’s gebruik van encryptie: een beveiligde SSL (secure socket layer) verbinding.
 • Betaal ik meer via MijnKorting.nl?
  Nee. Shoppen via MijnKorting.nl is niet duurder. Je betaalt dezelfde prijs als wanneer je de website van de shop rechtstreeks zou bezoeken. Maar nu krijg je nog eens extra korting die je via MijnKorting.nl kunt laten uitbetalen.
 • Kan ik de kortingen, acties en kortingscodes bekijken voordat ik mij aanmeld?
  Jazeker, MijnKorting.nl nodigt je graag uit om rond te kijken bij de meer dan 1.900 aangesloten winkels. Je kunt alle winkels, kortingen en kortingscodes bekijken via de links ‘naar alle winkels’ en ‘naar alle acties en kortingscodes’.
 • Hoeveel korting kan ik krijgen?
  Er zijn geen limieten aan de hoeveelheid korting die je kunt verdienen. Hoe meer je koopt, hoe hoger je korting oploopt.
 • Hoe krijg ik mijn geld?
  Als je een aankoop doet, geeft de desbetreffende webshop aan MijnKorting.nl door hoeveel korting je krijgt. Ze sturen je dan een bevestigingsmail. Je vindt het kortingsbedrag ook terug op je Mijn Account pagina. De korting is dan onderweg. Zodra de webshop jouw korting definitief toekent, komt het geld binnen. Zodra je € 12,50 hebt gespaard (€ 7,50 welkomstpremie + € 5,- korting via aankopen), kun je deze laten uitkeren op je bankrekening.

Aanmelden
Je kunt je gemakkelijk gratis aanmelden bij MijnKorting.nl en meteen profiteren van hun bonus en korting. Naast de 7,50 euro bonus die je meteen bij aanmelding ontvangt, hoef je nog maar 5 euro korting bij elkaar te winkelen, voordat je het kunt laten uitbetalen.