SKYWAY: koop nu goedkoop aandelen en profiteer!

SkyWay Capital is een bedrijf dat zich richt op een compleet nieuwe en innovatieve manier van reizen op de wereldmarkt. De ontwikkeling van Skyway wordt opgebouwd in 15 fases en is al over de helft. SkyWay Capital gaat in 2021 naar de beurs.

Aandelen
SkyWay Capital verkoopt aandelen voor een fractie van de prijs die ze bij beursgang waard zullen zijn. Nu nog worden aandelen verkocht voor rond de $0.03 (3 dollarcent). De verwachting is dat de prijs ervan snel zal stijgen.

Er worden vele verschillende aandelenpakketten aangeboden, te beginnen bij een startpakket van 250 dollar. Daarvoor ontvang je 5.750 aandelen en nog eens een bonus van 250 aandelen. In totaal dus 6000 aandelen voor de prijs van 250 dollar. Je kunt dit bedrag zelfs betalen in 9 termijnen van 25 dollar.

Natuurlijk kun je ook kiezen uit grotere aandeelpakketten. Ook is het mogelijk om in een later stadium nog aandelen bij te kopen, zolang de maximum uitgave nog niet is bereikt. Naar verwachting zal het maximaal te vergeven aandelen steeds meer worden bereikt, ook zullen de aandelen per stuk duurder worden.

Eerste resultaten
Internationaal is er grote belangstelling en er zijn al met diverse bedrijven in verschillende landen intentie-contracten getekend ter waarde van 164 miljard dollar. Zo willen bedrijven in een aantal EU-landen een snelle lijnverbinding van Londen via Berlijn en Moskou naar Tokyo. Gesproken wordt van een investering van 60 miljard. Rusland wil een verbinding van Moskou naar Minsk, Vilnius en Kaliningrad. Vietnam wil een verbinding van Hanoi naar Ho Chi Minhstad, Bolivia een verbinding van de ijzerertsmijnen naar havensteden en ook de VEA zijn zeer geïnteresseerd. In Australië is men zo enthousiast dat nu al, nog voor de technologie officieel is gepresenteerd, concreet met de aanleg van een lijn in een universiteitsstad is begonnen. Ook andere steden in Australië worden plannen ontwikkeld. De voormalige Australische minister van Verkeer, Rod Hook, heeft dit project vooral gepromoot.

Informatie
In onderstaande video van een paar minuten kun zien wat SkyWay is en hoe jij daarvan kunt profiteren.

Hier kun je het webinar van Nico Varkevisser bekijken. Hij is officieel vertegenwoordiger van Nederland.

Op de website van Skyway kun je nog meer informatie verkrijgen.

Meedoen
Heb je belangstelling om aandelen te kopen, dan kun je de volgende stappen doorlopen:

 • Registreer je eerst vrijblijvend op de website van Skyway.
 • Vervolgens word je gevraagd om via Profile wat informatie op te geven, en wat documenten te uploaden. Doel hiervan is om te bewijzen dat je bent wie je zegt dat je bent.
 • Onder Profile, Documents kun je trouwens nog veel meer informatie lezen over Skyway.
 • Ga vervolgens naar Home voor een overzicht van alle aandelenpakketten. Het aanbod is enorm, maar zie ook dat sommige pakketten alleen voor studenten of kinderen zijn.
 • Selecteer het pakket dat je wilt aanschaffen, kies je betaalmethode en betaal. Het bedrag staat eerst in dollars, maar wordt afgerekend is Russische Roebel. Dit kan wat verwarrend zijn.
 • Vervolgens staan je aandelen ‘on hold’ tot dat het volledige bedrag is voldaan. Natuurlijk kun je ook het hele bedrag meteen voldoen.
 • Je ontvangt een mailtje, zodra je documenten zijn gecontroleerd en goedgekeurd.

Skyway kan op de langere termijn een mooie extra bron van inkomsten zijn. Maar het is raadzaam alleen geld te investeren dat je kunt missen, en niet direct nodig hebt!

This Article Has 5 Comments
 1. Amar

  Hallo

  In welke fase is skyway capital nu. En waanneer worde de beurs verwacht

  • Marianne

   Hoi Amar, het is niet bekend wanneer Skyway naar de beurs gaat.Het is wel bekend dat eerst de 15 ontwikkelingfases succesvol moeten zijn afgerond. We zitten nu in fase 14.1. Zoals ik begrepen heb uit de video’s zal er ook eerste een echt rijdende (de Skyway-spoorlijn) in gebruik moeten zijn. Dit zal zoals het nu is in Dubai gerealiseerd worden. Alles is daarvoor al goedgekeurd. Je kunt zelf al het nieuws zorgen in je back-office en op deze officiële website: https://rsw-systems.com/news. Hopelijk weet je zo voldoende!

 2. Jack Baldinger

  Hi, mijn oudste zoon heeft 2,2 miljoen aandelen en mijn jongste 88.000, dit is de klapper voor de toekomst, electrische motoren die zichzelf opladen, geen CO2 uitstoot, geen files, miljarden pre orders !
  CO werkte bij NASA !

  Jack Baldinger

  • Mitchell

   Beste Jack,

   Zit ook te denken om hierin te investeren. Ik kan alleen niet zo goed vinden waar en hoe. Ben momenteel alleen actief op degiro, gebruik geen andere brokers. Ik zag dat ze in 2021 (verwacht) op de beurs zullen verschijnen. Zou een van jouw zoons openstaan om een keer te praten?

   Je kunt contact opnemen via mijn mail: Mitchellfeij@gmail.com

   Verneem graag van je.

 3. Remco de Groot

  Hey hey

  Dan hebben jullie waarschijnlijk ook van van neew gehoord new economic evolution of the world die zijn er namelijk voor de helft aandeelhouders van! Is ook zeer interessant en dat bedrijf gaat ook bijna naar de beurs!

  Het is een mlci groep

  Mlm is multi level marketing

  Mlci multi leven crowd investing

  Is ook super dik vertel er graag wat meer over voor de mensen die daar geïnteresseerd is wezen remco84.rdg@gmail.com

  Mvg R. de Groot

Comments are now closed.