Laat je geld sneller groeien met Crowd1

Crowd1 is een international mobiel entertainment platform. De hierop aangeboden producten en diensten genereren omzet en daarvan kun jij profiteren. Want elke maand krijg je hierover een commissie betaald. Dit is vrij uniek, omdat op een dergelijke manier profiteren voorheen alleen mogelijk was voor mensen met veel geld. Bij Crowd1 kun je al meedoen vanaf 99 euro.

HOE WERKT HET?

Jij koopt een educatiepakket en krijgt daarbij Crowd1 Rewards. En van de omzet die zij maken, profiteer jij ook direct. Je ziet wekelijks je geïnvesteerde bedrag groeien in C1 Rewards (soort aandelen), via de Streamline Bonus. Standaard zie je je aandelen toenemen met 2,50 euro per week. Maar als je andere mensen aanbrengt die ook investeren, stijgt dit bedrag en kan het oplopen tot meer dan 2250 euro per week. Zie onderstaand schema:

PAKETTEN
In onderstaand overzicht zie de verschillende pakketten en wat ze waard zijn bij aankoop. Bij aanschaf van het Gold-pakket ontvang je 300 euro extra en bij aanschaf van het Titanium-pakket 1000 euro. Dat is dus bij aanschaf al meer rente dan je op de bank ooit zal krijgen. En dat wordt dus elke week alleen maar meer (minimale stijging is 2,50 euro).

White:
Aanschafkosten: 99 euro
Waarde: 100 euro

Black:
Aanschafkosten: 299 euro
Waarde: 300 euro

Gold:
Aanschafkosten: 799 euro
Waarde: 1000 euro

Titanium:
Aanschafkosten: 2499 euro
Waarde: 3500 euro

AANMELDEN
Hieronder staat stapsgewijs hoe je mee kunt doen en kunt profiteren:

 1. Meld je aan op de website van Crowd1.
 2. Kies het pakket dat je wilt aanschaffen.
 3. Kies je betaalmethode. Je kunt via bankoverboeking betalen, met je Bitcoin rekening of met je creditcard.
 4. Klik op de betaalmethode van je keuze en volg de instructies.
 5. Voor betalen met bitcoins kun je alleen CoinMama gebruiken.
 6. Voor een bankoverboeking moet het desbetreffende bedrag overmaken naar Impact Crowd Technology sl, IBAN: MT88PHPY270070PHOENIX0009389421 met BIC PHPYMTM1XXX in Madrid, Spanje en vermeld bij de omschrijving je username! Meestal is je geld na twee dagen bijgeschreven.
 7. Als je geld is bijgeschreven, zie je dat meteen in je account. Het pakket dat je hebt gekozen staat meteen vermeld, evenals de waarde.
 8.  In de BackOffice zie je meteen een overzicht van het pakket dat je hebt, de waarde van je C1 Rewards en je eventuele bonussen.

MEER INFORMATIE
Als je meer wilt weten over Crowd1.com zijn er verschillende informatiebronnen beschikbaar:

 • Meer informatie over Crowd1 kun je natuurlijk vinden op de website.
 • In deze YouTube-video van ongeveer 20 minuten wordt in het Engels (door een Nederlandse deelneemster) uitlegd wat Crowd1 is:

Naruurlijk kun je ook altijd contact met mij opnemen via info@onlinegeldverdienhulp.nl, zodat ik je vragen kan beantwoorden en bijvoorbeeld kan uitnodigen voor webinars.

This Article Has 12 Comments
 1. Vandalen lilian

  Ik heb mij namelijk laten ik schrijven en ook reeds 4 anderen ingeschreven voor de actie va 14 dagen. Mijn vraag heeft meer te maken met de ownerrights. Her is onduidelijk voor mij zou u mij wat meer informatie kunnen geven daar over?

  • Marianne

   Beste Lilian. Bedankt voor je vraag. Al je waarde is per vandaag omgezet (en als je dat nog niet hebt gedaan, moet je inloggen en op de blauwe knop drukken) in C1 Rewards. Dus de Owner Rights heten nu anders. Afhankelijk van je pakket groeit dit bedrag met minimaal 2,50 per week. De C1 Rewards zijn nu 2 euro waard. Maar ook deze waarde kan oplopen. Belangrijk is wel dat je je Owner Rights voor 22 april as omzet in C1 Rewards, want anders kan het niet meer. Heb ik je vraag zo voldoende beantwoord? Anders mag je me ook een mailtje sturen op info@onlinegeldverdienhulp.nl.

 2. marcel gerlag

  goedemiddag

  Ik heb mij een jaar geleden ingeschreven bij Crowd 1

  Is er al enig voorruitzicht wanneer deze owner rights verhandelbaar zijn?

  • Marianne

   Beste Marcel,
   Bedankt voor je vraag. Al je waarde is per vandaag omgezet (en als je dat nog niet hebt gedaan, moet je inloggen en op de blauwe knop drukken) in C1 Rewards. Dus de Owner Rights heten nu anders. Afhankelijk van je pakket groeit dit bedrag met minimaal 2,50 per week. De C1 Rewards zijn nu 2 euro waard. Maar ook deze waarde kan oplopen. Belangrijk is wel dat je je Owner Rights uiterlijk VANDAAG omzet in C1 Rewards, want anders kan het niet meer. Volgens de planning krijg je vanaf juni voor het eerst een bedrag uitgekeerd. Dat zal dan elke maand doorgaan. Hopelijk heb ik je vraag zo voldoende beantwoord. Anders mag je me ook een mailtje sturen op info@onlinegeldverdienhulp.nl.

 3. John

  Hoi met john ik geloofde het eerst niet maar ben al tijdje ingeschreven en heb nu 3450 potentiele bonus als ik nog iemand vind

 4. saka

  Crowd1 Ik heb een gratis Whity Education package om aan te bieden, neem rechtstreeks contact met mij op via WhatsApp 0612496741

  • Marianne

   Hi Saka, dat is heel aardig van je en wellicht heb je al iemand gevonden die het graag wil hebben. maar anders kun je ook nog een account aanmaken en later het aan iemand toewijzen. Mocht je willen weten hoe dan kan ik je dat laten weten. Ik hoor wel of je er belangstelling voor hebt.

 5. Watson sharon

  Goede avond. Ik wilde meer weten over crowd1 bn wel geinterseerd maar wil wel meer wten

  • Marianne

   Beste Watson, ik kan een afspraak voor je inplannen voor een persoonlijk gesprek met iemand die er heel veel van weet. Ik hoor graag of je dat wilt. Groetjes, Marianne

  • Kenneth

   Hey sharon watson je mag me gerust toevoegen op fb hoor en dan vertel ik je meer over crowd1 mijn facebook is corthals kenneth

 6. Cecilia

  Hoi, heb een vraag over crowd 1
  Wat is nu het verschil tussen c1 rewards en account ballance? Als in Juni de uitbetaling is, gaat dat dan automatisch of moet je daar nog iets voor doen.
  Kan iemand mij daar uitleg over geven?

  • Marianne

   Hoi Cecilia. Het verschil tussen C1 Rewards en je account balance is de toegankelijkheid van het geld. Het geld op je account balance kun je meteen laten uitbetalen, de C1 rewards niet. De uitbetalin gebeurt op basis van het aantal C! rewards en de rang die je hebt. Bovenaan je hoofdpagina staat een knop waarmee je je uitbetaling kan laten storten op je accout balance. Elke maand zal er vanaf nu een uitbetaling zijn, dus hoe meer C1 rewards en hoe hoger je rang hoe hoger het bedrag zal zijn dat je ontvangt. Hopelijk is je vraag zo voldoende beantwoord. Groetjes, Marianne

Comments are now closed.