Laat je geld groeien met GoFounders en OnPassive

Sta je open om helemaal aan het begin in te stappen in een nieuw financieel systeem (OnPassive) dat maandelijks een steeds hoger bedrag zal uitkeren? Je investering om voor de lanch van OnPassive in te stappen bij het bedrijf GoFounders bedraagt 97 dollar (erna kost het 997 dollar). Zodra OnPassive live is (daarvan krijg je als je ingeschreven staat meteen een seintje), is nog één investering nodig van minimaal 150 dollar. Een hogere investering kan ook (tot 900 dollar), zodat je maandelijkse uitkering sneller zal stijgen. Al ruim 62.000 mensen zijn founder (april 2020), en als jij zelf ook founders aanbrengt, zul je nog extra worden beloond.

FASE 1
De eerste stap is om je in te schrijven in de founderspool. De kosten daarvoor bedragen 97 dollar en moeten in Bitcoin worden betaald.

  • Meld je aan bij GoFounders, vul het formulier in en ontvang per email alle informatie die je nodig hebt om je in te kunnen schrijven bij GoFounders.
  • In de email die je ontvangt, staat een link. Kopieer die in je browser.
  • Bekijk de video en lees de informatie, en klik vervolgens op de button ‘Become a founder now’.
  • Vul het formulier helemaal in en klik op ‘Sign up’.
  • Vervolgens ontvang je een email met een link om je account te activeren.
  • Je komt nu op de pagina van GoFounders waar je je investering kunt doen. Je kunt met bitcoin betalen, maar ook met debit- of creditcard.
  • De beste manier is te betalen met bitcoin, maar daarvoor moet je wel een bitcoinaccount hebben zoals bv CoinBase of Coinmama.
  • Kies de betaalmethode van je voorkeur en volg de stappen op het scherm.
  • Zodra de betaling is ontvangen door GoFounders ontvang je een email en heb je toegang tot de back-office.

FASE 2
In deze fase zal OnPassive worden gelanceerd. Zodra de website live is, zul je een email ontvangen. Dat is het signaal om nog een eenmalige investering te doen van minimaal 150 dollar en maximaal 900 dollar (hierna hoef je niks meer te investeren!). Aan de hand van de hoogte van je investering én het aantal mensen dat je hebt aangebracht, wordt de hoogte van je maandelijke uitbetaling bepaald. OnPassive is een online platform dat commissies genereert door digitale producten aan te kopen en te beheren.

Voorbeeld van de maandelijkse uitbetalingen
Om je een idee te geven wat je maandelijks gaat ontvangen nadat je je laatste investering hebt gedaan, hierbij een voorbeeld van de eerste zes maanden. In dit voorbeeld wordt er vanuit gegaan dat je geen mensen hebt aangebracht (dus 0 referrals) en een investering hebt gedaan van 150 dollar. Natuurlijk betreft het hier een voorbeeld en kunnen geen garanties worden gegeven, maar dit voorbeeld is een goede weergave van hoe je inkomen maandelijks met OnPassive kan groeien.

Januari: een uitbetaling van $36
Februari: een uitbetaling van $198
Maart: een uitbetaling van $441
April: een uitbetaling van $957
Mei: een uitbetaling van $2610
Juni: een uitbetaling van $6156