Extra inkomen met marktleider Jeunesse

Het Amerikaanse bedrijf Jeunesse Global zoekt ambitieuze mensen met ervaring in sales om een (extra) inkomen te verdienen. Jeunesse is een marktleider in producten op het gebied van schoonheid en wellness. Denk aan bijvoorbeeld anti-rimpelcreme, gezondheidssupplementen, etherische oliën en maaltijdvervangers.

Het bedrijf is in 2009 opgericht door Randy Ray and Wendy Lewis en zij staan nog steeds aan het hoofd (Randy als CEO en Wendy als COO. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lake Mary, Florida.

Wat houdt het werk in?
Je gaat werken als distributeur en verdient geld door het verkopen van de producten. Je verdient ongeveer 25% per product. Je kan meer verdienen door andere mensen te interesseren voor deze zakelijke kans. Dan ontvang je namelijk ook een percentage van hun verdiensten en dat kan al snel aardig oplopen. Om te kunnen starten:

 • betaal je $29.95
 • moet je een productpakket aanschaffen. Deze zijn er vanaf 100 cv (commissionable volume), ongeveer $199.95 (alle producten hebben een waarde uitgedrukt in cv).
 • moet je per maand minimaal 60 cv omzetten om je positie te kunnen behouden. Als je de producten zelf gebruikt, kom je daar al makkelijk aan
 • krijg je een eigen website voor zowel online verkoop als het inschrijven van nieuwe collega’s.

De producten
Voordat je uberhaupt kan bepalen of deze zakelijke kans iets voor je is, moet je weten wat de producten zijn. Het is belangrijk dat je daar een affiniteit bij voelt, want anders wordt verkopen erg lastig. Ik zal een kort overzicht geven van enkele producten:

Schoonheid:

 • Instantly Ageless
  Deze crème herstelt de jeudige uitstraling van de huid.
 • Luminesce
  Deze productlijn met o.a. een serum, nachtverzorging en een masker vermindert rimpels en herstelt de jeudige vitaliteit van de huid.
 • NV Bronzing Body Mist 
  De producten in deze lijn geven je huid een gezond kleurtje alsof je zon hebt gehad en verbergen huidimperfecties.

Gezondheid:

 • AM & PM Essentials 
  Handige zakjes met vitaminen en mineralen voor dagelijks gebruik.
 • ZEN
  Deze lijn bevat producten voor afvallen, gewichtsbeheersing en ondersteunende supplementen.
 • Reserve 
  Dit is een supplement op natuurlijke basis, met ingrediënten die cellen beschermen en de vrije radicalen herstellen.

Alle producten kun je bekijken en eventueel bestellen om uit te proberen via de website van Jeunesse Global.

Verdiensten
Je wordt bij Jeuneuse Global betaald via een uitgebreid en redelijk complex compensatieplan. Ik zal het proberen zo kort en duidelijk mogelijk uit te leggen. Er zijn zes verschillende manieren waarop je betaald kan krijgen:

 1. 12 tot 25% winst op verkoop van producten
 2. Bonussen van $25 tot $250 op de verkoop van productpakketten
 3. Verdiensten over de omzet van je teamleden (minimaal twee) die je begeleidt.
 4. Matching bonus voor elk level onder dat van jou
 5. Verdiensten over je klanten, per vijf klanten stijgt je winst met 5%
 6. Als je het level Diamond Director bereikt, wordt je automatisch lid van de Diamond Pool en verdien je een percentage van de totale omzet van Jeunesse Global. En ja, dat kan dus behoorlijk oplopen.
Is Jeunesse a Scamw

Ik kan me voorstellen dat de verdiensten nu niet meteen helemaal duidelijk voor je zijn. Daraom kun je ook het gehele compensatieplan lezen (in het Nederlands).

Aanmelden

 • Schrijf je in bij Jeunesse Global als een Associate
 • Mocht je hulp nodig hebben bij het invullen van het aanmeldformulier, zoek dan contact met een upliner via info@onlinegeldverdienhulp.nl. Wij brengen je in contact.
 • Beslis of je tijdens je aanmelding al een productpakket koopt of dat op een later moment doet.
 • Beslis welk productpakket je koopt. Ook met een goedkoop pakket wordt je direct distributeur, maar heb je minder ervaring met het aanbod van producten.
 • Na aanmelding neemt de upline contact met je op en wordt je toegevoegd aan de Facebookgroep van het team, evenals de whatsappgroep en ontvang je alle informatie die je nodig hebt om te starten.

Meer informatie
Heb je na het lezen van deze zakelijke kans interesse en wil je eerst meer weten voordat je je inschrijft, stuur ons dan een email. We zorgen dan dat een medewerker van Jeunesse Global contact met je opneemt, om al je vragen te beantwoorden. Verder kun je ook online meer lezen over deze vacature.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *