Verdientopper van de maand van juni

Alle concepten die op deze website worden besproken, test ik eerst zelf uit. Of er geld te verdienen valt en er ook daadwerkelijk wordt uitgekeerd. Het meest enthousiast ben ik op dit moment over het netwerkmarketingbedrijf Crowd1. Op dit moment doen er al 5,5 miljoen mensen wereldwijd mee en dit aantal groeit razendsnel.

Crowd1 is eigendom van Impactct.com. Het management bestaat uit geniale internetondernemers zoals o.a. de founder Jonas Eric Werner en de beste CEO ter wereld, Johan Staël von Holstein. Zoek maar eens op deze naam in bv Google. Hieronder enkele feiten op een rijtje:

 • Crowd1 is een netwerkmarketingbedrijf dat producten en diensten verkoopt via affiliates.
 • Op dit moment verkoopt Crowd1 educatie- en trainingspakkettten via MyGritHub. Daarnaast bieden ze verschillende apps, software en online diensten aan zoals AffilGo en Miggster. Dit aanbod wordt steeds uitgebreid.
 • Registreren bij Crowd1 is gratis. Zodra je een educatie- en trainigspakket koopt (vanaf 99 euro) kun je geld verdienen met Crowd1.
 • Geld verdienen bij Crowd1 doe je door educatie- en trainingspakketten en andere online diensten te verkopen, en doordat anderen dit ook doen.

MIJN ERVARING
Ik ben begin dit jaar ingestapt bij Crowd1. In eerste instantie heb ik een White-pakket gekocht van 99 euro. Vervolgens heb ik elke woensdag mijn C1 Rewards geclaimd. Dat is in het begin nog niet zoveel, maar elke week al 1,25 ontvangen is al leuk.

Toen ik Crowd1 had bestudeerd, begreep hoe het werkte en echt enthousiast werd over de mogelijkheden ben ik het gaan delen met andere mensen. Een aantal werd ook enthousiast en zich in. En langzaam groeide zo mijn Crowd1 Rewards en rank (groeilevel).

Omdat ik met een White-pakket een aantal mogelijkheden mistte die ik wel nodig begon te hebben (bv kunnen doorgroeien naar een hoger weekinkomen), wachtte ik totdat er een actie was waarbij je een pakket extra kreeg als je upgrade.

Sinds 15 juni 2020 ontvangen we elk kwartaal een winstuitkering. Omdat dit de nog de prélaunch fase is, krijg je nu nog maar 0,001 cent per C1 Reward, maar dit loopt snel op. En bedenk daarbij dat het hier passief inkomen betreft en je dus je C1 Rewards niet inwisselt, maar behoudt.

Met C1 Rewards is het echt mogelijk een maandelijks passief inkomen op te bouwen van minimaal 5000 euro. Natuurlijk vraagt het inzet en tijd om op dit niveau te komen, maar binnen 90 dagen is het mogelijk.

HOE WERKT HET?
Jij koopt een educatiepakket en krijgt daarbij Crowd1 Rewards. En van de omzet die zij maken, profiteer jij ook direct. Je ziet wekelijks je geïnvesteerde bedrag groeien in C1 Rewards (soort aandelen), via de Streamline Bonus. Standaard zie je je aandelen toenemen met 2,50 euro per week. Maar als je andere mensen aanbrengt die ook investeren, stijgt dit bedrag en kan het oplopen tot meer dan 2250 euro per week. Zie onderstaand schema:EDUCATIEPAKKETTEN
In onderstaand overzicht zie de verschillende pakketten en wat ze waard zijn bij aankoop. Bij aanschaf van het Gold-pakket ontvang je 300 euro extra en bij aanschaf van het Titanium-pakket 1000 euro. Dat is dus bij aanschaf al meer rente dan je op de bank ooit zal krijgen. En dat wordt dus elke week alleen maar meer (minimale stijging is 2,50 euro).ACTIE tOT 27 JUNI 2020: gratis upgrade
Als je erover denkt om in te stappen bij Crowd1 is dit het moment. Tot eind juni is er nu een actie, waarbij je bij aankoop van een educatiepakket GRATIS een upgrade krijgt. Dit betekent dat je minstens extra C1 Rewards krijgt ter waarde van 900 euro (bij aanschaf van een White-pakket naar een Black-pakket). En bij het hoogste pakket kan dit zelfs oplopen tot 5000 euro aan extra C1 Rewards.

AANMELDEN
Hieronder staat stapsgewijs hoe je mee kunt doen en kunt profiteren:

 1. Meld je aan op de website van Crowd1.
 2. Kies het pakket dat je wilt aanschaffen.
 3. Kies je betaalmethode. Je kunt via bankoverboeking betalen, met je Bitcoin rekening of met je creditcard.
 4. Klik op de betaalmethode van je keuze en volg de instructies.
 5. Voor betalen met bitcoins kun je alleen CoinMama gebruiken.
 6. Voor een bankoverboeking moet het desbetreffende bedrag overmaken naar Impact Crowd Technology sl, IBAN: MT88PHPY270070PHOENIX0009389421 met BIC PHPYMTM1XXX in Madrid, Spanje en vermeld bij de omschrijving je username! Meestal is je geld na twee dagen bijgeschreven.
 7. Als je geld is bijgeschreven, zie je dat meteen in je account. Het pakket dat je hebt gekozen staat meteen vermeld, evenals de waarde.
 8.  In de BackOffice zie je meteen een overzicht van het pakket dat je hebt, de waarde van je C1 Rewards en je eventuele bonussen.

MEER INFORMATIE
Als je meer wilt weten over Crowd1.com zijn er verschillende informatiebronnen beschikbaar:

 • Meer informatie over Crowd1 kun je natuurlijk vinden op de website.
 • In deze YouTube-video van ongeveer 20 minuten wordt in het Engels (door een Nederlandse deelneemster) uitlegd wat Crowd1 is:

Naruurlijk kun je ook altijd contact met mij opnemen via info@onlinegeldverdienhulp.nl, zodat ik je vragen kan beantwoorden en bijvoorbeeld kan uitnodigen voor webinars.

This Article Has 2 Comments
 1. Cliff

  Geachte

  Ik doe al 2 maanden mee met crowd 1.ik heb nu een blackpakket maar er zijn bepaalde veranderingen gaande die ik niet snap.
  Ik heb 4 dagen terug mijn derde persoon toegevoegd en ik zag dat ik 10€/bp per week .2 dagen terug is dat ineens veranderd naar 5€/bp per week.
  Het bedrag dat ook Erbij krijgt als je iemand toevoegt opm’n potential bonus is van 72€/bp naar 43€/bp.
  Kan je mij wegwijs maken hierover

 2. Marianne

  Beste Cliff. Bedankt voor je reactie. Wat je krijgt uitgekeerd (wekelijks, maandelijks en per kwartaal) hangt af van je Streamline Level en je network level (en indirect van je pakket). Op basis van je Streamline Level ontvang je wekelijks C1 Rewards die je moet claimen in je account (elke woensdag). In je accountbalance waar eerst euro stond, staat nu BP. De waarde blijft gelijk: 1 euro = 10 BP. Per kwartaal krijg je een concreet bedrag in je account balance. De hoogte hiervan hangt af van de hoeveelheid C1 rewards die je hebt en je Netwerk level. De potentiële bonus staat ook in BP weergegeven, evenals de bedragen die je krijgt als je iemand aanbrengt. Maar de waarde is dus ongewijzigd als in euro’s. Hopelijk heb ik je zo wat verder geholpen. Wil je meer weten, mail me dan even zodat we een afspraak kunnen maken.

Comments are now closed.