Verdientopper van de maand juli

Nieuw: Vacature thuiswerk
Ben je op zoek naar (extra) inkomen? Naar werk dat je vanuit huis kan doen en waarbij je je eigen tijd kan indelen? Ben je ambiteus, heb je kennis van social media en ben je communicatief vaardig, dan zijn we op zoek naar jou!

Het Amerikaanse bedrijf Jeunesse Global, met een omzet van ruim 1,5 biljoen dollar in 2018, is op zoek naar abitieuze mensen die affiniteit hebben met gezondheids- en schoonheidsproducten en met het coachen van mensen. De kans die zij bieden als netwerkmarketingexpert biedt talloze mogelijkheden, zoals:

 • Werken vanaf elke plek die je wilt, zolang je de beschikking over wifi hebt.
 • Mogelijkheid om een eigen bedrijf te starten.
 • Geen investeringen nodig.
 • Vertegenwoordiger van producten die wetenschappelijk bewezen effectief zijn.
 • Een eigen persoonlijke webomgeving.
 • Een grote groep collega’s, waarmee je intensief contact hebt.
 • Gratis trainingen en coaching.
 • Mogelijkheid je te kwalificeren voor reizen zoals Dubai en Cabo (Mexico).
 • Wekelijks leuke extra’s (incentives) te winnen.
 • Regelmatig extra bonussen voor mensen die uitblinken.
 • Goede verdiensten: 15-40% commissie op elke verkoop.
 • En riant compensatieplan voor jou en je team.
 • En nog veel meer!

Mijn ervaring tot nu toe
Ik ben begin dit jaar begonnen bij Jeunesse, omdat ik naast mijn vast inkomen wat extra geld wilde verdienen. Inschrijven kost niks, als je meteen bij inschrijving wat producten aanschaft. Dat heeft het belangrijke voordeel dat je de producten leert kennen en ze daardoor makkelijker kan verkopen. De eerste maanden heb ik niets actiefs gedaan, behalve het zelf gebruiken van de producten. Na ruim een maand merkte ik al verschil: ik had meer energie, sliep beter en zag er in mijn gezicht ook stralender uit. Langzaam werd ik enthousiast, maar toen in juni 2020 een actie was waarbij je bonussen kon verdienen tot 20.000 dollar werd ik echt actief. In zes dagen heb ik dusdanig veel verkocht aan vrienden en familie dat ik in aanmerking kwam voor een bonus van 800 dollar. Daarnaast had ik over alle verkopen ongeveer 1200 euro verdiend. Dat was een mooi begin.

Natuurlijk was ik in het begin sceptisch. Want ook ik kende de negatieve verhalen en had bij ‘netwerkmarketing’ ook dat beeld van huismoeders die ‘iets’ bijverdienden. Niet bepaald het beeld van enthousiaste, gedreven en ondernemende mensen die door middel van een businessmodel en solide coaching aan hun eigen toekomst en succes gingen werken. Maar mijn ervaring bij Jeunesse Global is tot nu toe positief. En nee, het geld komt je zeker niet aanwaaien en je moet ook opgewassen zijn tegen soms wat negatieve en kritische reacties. Het vraagt serieuze inzet en hard werken. Maar dan zijn de mogelijkheden enorm groot en kun je heel veel bereiken.

Informatie
Mocht je meer willen weten over Jeunesse Global en de mogelijkheden om ons team te komen versterken? Stuur ons dan een email en wij brengen je in contact met iemand binnen Jeunesse Global die je alles kan vertellen en al je vragen kan beantwoorden. Ook zijn er regelmatig Opportunity Calls, waarvoor je kunt worden uigenodigd.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *