Nieuw product: Mind.capital

Het beste is om het geld dat je kunt missen te investeren in minimaal 5 en maximaal 10 projecten, om zo je risico te spreiden. Een nieuw project is Mind.capital: een online manier om geld te verdienen door arbritage bij inkoop en verkoop.

Achtergrond
De CEO is een Spanjaard (Mr. Gonzalo Garcia-Pelayo) en het hoofdkantoor zit in Madrid. Mind.capital is geregistreerd in Estland onder de registratiecode 14933474. Estland hoort bij de Europese Unie en het bedrijf voldoet daarom ook aan alle regels voor Europa en Estland en staat qua digitaliteit op een zeer hoog niveau.

Wat doet Mind.capital precies?
Mind.capital verdient geld door arbritage bij inkoop en verkoop. Dus tussen de broker en de exchange, door crypto/vastgeld verhandelingen. Denk bijvoorbeeld aan verhandelingen van bitcoin naar euro of dollar en andersom. Mind.capital ontvangt voor deze arbitrage geld en dat is dus hun verdienmodel. Als je geld investeert, dan blijft het geld 90 dagen vast staan, waarna het weer wordt vrijgegeven.

Mind.capital is in januari 2020 gelanceerd en ze behalen per werkdag een winst tussen de 0,5 en 1,5% en per maand. Ter illustratie kreeg ik per 1 augustus de volgende melding van Mind.capital over de maand juli:
This month july we have obtained a gross return of 20,65% with an average of 0,90% daily.
LET OP: van deze winst is 65% voor de deelnemers en 35% voor het bedrijf zelf.

Enkele bedragen
Minimale inleg is $40 en de maximale inleg is $100.000 (via een bitcoin account, het inlegbedrag op je account gaat binnen 2 à 3 dagen voor je werken). De minimale uitbetaling is $50 (naar een bitcoinaccount).
Als je winst hebt, dan kun je weer een nieuw pakket kopen wat dan ook weer 90 dagen moet blijven  staan.

Meer verdienen met netwerken
Je kunt ook geld verdienen door te netwerken. Er zijn dan twee soorten inkomsten:
1) Er is een MLM (Multi Level Marketing)-systeem tot 10 lagen diep. Bij het eerste level krijg je 8% commissie van je referral en bij het tweede level 4%. De commissie wordt over de winst van je referrals gerekend. Dit geldt voor iedereen die start met minimaal $40.

Voorbeeld: Je hebt 5 referrals op level 1 en 10 referrals op level 2 en die van level 1 hebben in een maand $500 winst gemaakt en die van level 2 $1500. Dan is de commissie als volgt:
8% van $500 is $40
4% van $1500 is $60
Totaal aan commissie is dan $100.

2) Daarnaast kun je nog ambassadeur worden als het bedrag voor level 1 t/m 10 in totaal $4miljoen is. Dan krijg je een percentage van de totale winst van het bedrijf. Er zijn nu 7 ambassadeurs.

Aanmelden
Heeft Mind.capital je interesse gewekt en wil je een account aanmaken en deelnemen? Volg dan de volgende stappen:

 • Meld je aan bij Mind.captal
 • Klik op ‘Create an account’, vul het formulier in en klik op Record
 • Bevestig je account door op de link te klikken in de mail die je hebt ontvangen
 • Log in op de account via ‘Sign in’
 • Nu is het van belang om geld te storten, minimaal $40
 • Naast je naam staan links drie icoontjes. Klik op het meest linker icoontje: de munten
 • Je komt dan na het geven van een akkoord op een formulier ‘Make a purchase
 • Geef aan hoeveel McCoin (dollars) je wil inleggen en klik op Pay.
 • Je moet betalen met Bitcoin, dus betaal het bedrag dat staat aangeven aan het adres dat wordt genoemd.
 • Het duurt even voordat je het bedrag in je account kan zien.
 • Heb je $100 of meer dan kun je automatische compounding inschakelen, wat heel erg handig is omdat je er dan geen omkijken meer naar hebt. Je doet dat als volgt:
  1) Inloggen
  2) Klik op je naam rechtsboven
  3) Klik op My Profile
  4) Kies de map Settings
  5) Vink aan Compound Interest en dan gaat het compounden vanzelf elke keer als je winst hebt wordt er een nieuw pakket van $100 aangekocht.

Meer informatie
Voor meer informatie over Mind.capital kun je een engelstalige Powerpointpresentatie bekijken of een engelstalige videopresentatie bekijken:


This Article Has 1 Comment
 1. Ronald Reply

  Ben in Januari ingestapt na meerdere reacties op fora te hebben gelezen, het is fijn dat je in BTC word uitbetaald. Door zowel passieve rente te ontvangen, en het inspelen op de marktprijs. Dit is een goede aanrader!

  https://mind.capital/?referral=73tUJ4n16f

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *