Minstens 800% winst per jaar op gegarandeerde inleg

Staker-X (als onderdeel van Kuverit) is een bedrijf dat de wereldwijde fraude, bedrog en scam in de wereld wil aanpakken. Het is een referral management systeem en er gaat geen geld in om. Het geld gaat allemaal naar de broker FXNextGen, die alle vergunningen heeft. De CEO van Staker-X is Pearse Donnelly en heeft zijn sporen verdiend in de crypto-wereld en weet daardoor dat er veel misstanden zijn.

Elk jaar ontstaat hierdoor meer dan 4000 miljard schade en Staker-X wil 1% (dat is 40 miljard) van deze fraudemarkt aanpakken met de garantieapp. De functionele omschrijving van deze garantieapp is gereed en dient daarna nog ontworpen te worden en dat wordt door een bedrijf in India gedaan.

Om deze garantieapp te ontwikkelen, is er een bedrag nodig van $30.000 en dan is de beta garantieapp binnen 3 tot 5 maanden gereed. Daarna vindt de testfase plaats en is er elke maand nog ongeveer $9000 aan update geld nodig.

In werkelijkheid komt het erop neer dan er gemiddeld $6000 per maand nodig is, gedurende een jaar. De helft hiervan wordt al door anderen opgebracht. Er is dus nog $3000 per maand gedurende één jaar nodig.

Investeren
Het is mogelijk om in Staker-X te investeren. Je kunt dat maandelijks of eenmalig doen door het aankopen van SX1 founder units die $100 per stuk kosten.

Je kunt ook anderen aanbrengen en dan kun je commissie geld ontvangen plus gratis SX1 founder units. Er zijn slechts 10.000 SX1 founder units te koop.

Als het bedrijf aan zijn doelstelling voldoet en een markt gaat krijgen van $40 miljard dan wordt er maandelijks dividend uitgekeerd over deze SX1 founder unit van $200 en dat is jaarlijks $800 in totaal. Dus elk jaar ontvang je dan 800% winst op je aangekochte SX1 founder unit(s), waarbij ook nog eens je inleg wordt gegarandeerd.

Aanmelden
Heb je belangstelling om één of meerdere SX1 founder units aan te kopen, dan kan via deze link. Volg dan de volgende stappen:

  • Klik op Registreer en vul het formulier in.
  • Bevestig je inschrijving door op de link te klikken in de email die je ontvangt.
  • Om één of meerdere SX1-units aan te kopen, klik je op Invest en dan op Planns.
  • Op de pagina die verschijnt, kun je aangeven hoeveel SX1-units je wilt aankopen. Selecteer het aantal. Ze kosten 100 dollar per stuk.
  • Klik vervolgens op ‘Pay with Crypto Currency’
  • Volg vervolgens de stappen.
  • Belangrijk is dat je nadat je SX1-units zijn bijgeschreven in je account, je deze omzet naar MyEthernetWallet.com. Een handleiding hoe je dat doet, vind je hier.

Meer informatie
Voor meer informatie over Staker-X en de mogelijkheden kun je onderstaande video bekijken. Heb je daarna nog meer vragen, dan kan je mij een email sturen.