Met Ai Marketing alleen maar winst

Marktrobot Ai Marketing (voorzien van kunstmatige intelligentie) is opgericht in 2017 en zorgt dat er artikelen worden verkocht van verschillende bedrijven zoals AliExpress. Over elke transactie die wordt uitgevoerd, ontvang jij commissie. Dit handelen gebeurt 24/7 en 365 dagen per jaar. Als je 100 dollar inversteert, zullen per dag ongeveer 3 á 4 artikelen worden verkocht waarover jij commissie ontvangt. Gemiddeld ontvang je minimaal een nettowinst van 25 tot 35% per maand.

Een rekensommetje
Voordat je besluit te investeren in Ai Marketing is het wellicht fijn te weten wat je met een investering van 100 dollar na een jaar verdiend kan hebben. Bij een rendement van 25% is dat $1452 en bij een rendement van 35% is het $3664. Als je het geld niet opneemt en steeds herinvesteert, kun je binnen vijf jaar een miljoen dollar op je account hebben staan. Dit is een no-brainer, want je kunt niets verliezen en alleen maar winnen.
NB. aan deze berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

Korting
Ook heeft Ai Marketing een uitgebreide pagina waar duizenden korting codes opstaan. In sommige gevallen wel tot 20%! Je kunt zelf profiteren van deze kortingen, maar je kunt de korting codes ook gaan delen met anderen. Meer dan 20.000 geselecteerde cashback winkels zijn er geselecteerd, dus voldoende keuze om met korting iets aan te schaffen.

Netwerk opbouwen
Mocht je na een tijdje enthousiast zijn en Ai Marketing aan anderen aanbevelen, dan kun je over hun account extra geld verdienen. Als je niet goed bent in netwerken, dan is een manier om cadeaubonnen weg te geven en het geld nadat er winst is gemaakt, weer terug te vragen. Stuur me even een berichtje als je meer wil weten over het werken met cadeaubonnen.

Aanmelden
Om je aan te melden en geld te gaan verdienen met Ai Marketing moet je een aantal stappen doorlopen.

  • Vul het formulier in en klik dan op Register.
  • Log in en klik vervolgens op de link Ai Marketing.
  • Je komt dan op onderstaande pagina. Kies dan via de wereldbol voor taal Nederlands en klik op ‘Aanmelden’.
  • Klik dan op paarse symbool
  • Log vervolgens in via je account en je wachtwoord en vink ‘ik ben geen robot’ aan.

NB. Het is belangrijk dat je dit exact deze stappen volgt. Als je het anders doet, kun je geen team bouwen en krijg je een ander persoonlijk nummer!

  • Vul een naam in en klik op ‘Stel je voor’
  • Klik op ‘Mijn reclame’, kijk de video (verplicht!) en klik op ‘Next’
  • Klik vervolgens op ‘Koop reclame’
  • Je kiest nu je reclamebudget. De minimale investeringsbedrag is $10 (ondanks dat er $50 staat). Maar ik adviseer om te beginnen met $100. Je kunt op zeven verschillende manieren betalen, waaronder met BTC.
  • Zodra het geld in je account staat, zie je dat linksboven.

Meer informatie
Voor meer informatie over Ai Marketing kun je deze presentatie in het Engels bekijken.
Heb je al een account, dan kun je je aansluiten bij de Whatsappgroep en de Facebookgroep:

This Article Has 1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.