Ben je op zoek naar een manier om jouw bijzondere of unieke manier om extra geld te kunnen verdienen onder de aandacht te brengen? Dan is het plaatsen van een advertentie op Onlinegeldverdienhulp.nl wellicht een goede optie.

Heb je een betrouwbare, goede en toegankelijke manier om wat extra geld te kunnen verdienen die interessant zou kunnen zijn voor onze lezers, dan heb ik een aantal advertentiemogelijkheden die mogelijk aansluiten bij je wensen.

Allereerst de regels….

  • Ik accepteer alleen advertenties over mogelijkheden die ik eerst zelf kan onderzoeken en goedkeuren, zodat ik zeker weet dat mijn lezers een eerlijk en goed aanbod krijgen.
  • Alle links naar adverteerders die op deze website worden geplaatst zijn ‘nofollow’, zodat ik de Google Policy navolg.
  • Bij het annuleren van een reeds geplande advertentie (al is het voordat deze daadwerkelijk zichtbaar is op de website), geldt geen geld-terug.

2 manieren om te adverteren

#1 – Vacature – 50 euro

Het is mogelijk om een specifieke vacature die binnen de visie van Onlinegeldverdienhulp.nl past, te plaatsen bovenaan de sidebar die op elke pagina zichtbaar is. Je advertentie zal daar 30 dagen blijven staan. Je aanbod zal ook via facebook worden gedeeld met onze volgens. Mocht je je advertentie langer dan 30 dagen willen laten staan, dan gelden aangepaste tarieven.

#2 – Gesponsorde blog – 250 – 400 euro

Voor 250 euro – Het betreft hier een korte blog (meestal niet meer dan 400 woorden) Dit is een goede manier om de mogelijkheid die je aanbiedt, nader toe te lichten. Je kan bijvoorbeeld een speciale korting aanbieden of een actie speciaal voor onze lezers. Het biedt je ook de mogelijkheid om je organisatie te promoten. Al blijft dat gezien de woordlengte beperkt.

Voor 400 euro – Het betreft hier een lange blog (meestal minimaal 800 woorden). Deze optie biedt aanzienlijk meer ruimte om je product, service, vacature of organisatie over het voetlicht te brengen.

Bij beide opties krijg je de mogelijkheid om je blog goed te keuren, voordat het wordt gepubliceerd. De betaling moet zijn gedaan voordat de blog definitief is en op de website wordt getoond.

Heb je vragen?

Mail me dan op marianne@onlinegeldverdienhulp.nl en laat me weten in welke adverteermogelijkheid te bent geïnteresseerd of welke informatie je nog nodig hebt om tot een keuze te kunnen komen.