Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met Onlinegeldverdienhulp.nl.

Ben je een bezoeker?

Ik beantwoord graag alle algemene vragen die je hebt over online extra geld verdienen. Maar aangezien ik ook vaak dezelfde vragen krijg, heb ik de antwoorden op deze veelgestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet.

  • Zijn thuiswerkopdrachten in het buitenland ook beschikbaar voor mij?
   Dat verschilt helaas per organisatie en soms zelfs per opdracht. Ik heb een aantal buitenlandse websites verzamelt, waarop je als buitenlander extra geld kunt verdienen. Ook zijn er een aantal websites die je hiermee helpen. Kijk bijvoorbeeld eens op: Workers on Board, WAH Adventures, About.com en Flexjobs (heb je wel een abonnement voor nodig).
  • Hoe herken je een scam?
   Dat is helaas niet altijd makkelijk. Maar om de kans dat je te maken krijgt met een scam te verkleinen, heb ik een checklist opgesteld. Als je bij elke mogelijkheid die je tegenkomt deze punten naloopt, zal de kans heel klein zijn dat je met een scam te maken hebt.
   #1. Ga op zoek naar meer informatie over de organisatie; hun website, reviews, achtergronden. Stuur ze ook een email met een specifieke vraag. Bekijk kritisch of het er allemaal professioneel uitziet. Vaak is dat bij scams niet het geval.
   #2. Bekijk kritisch of de organisatie een degelijk businessmodel heeft, waardoor ze de mogelijke verdiensten kunnen betalen. Als iets er te goed uitziet om waar te kunnen zijn, dan is het dat meestal ook.
   #3. Bekijk kritisch de social media van de organisatie. Hebben ze die? En zo ja, worden er regelmatig updates geplaatst? Een degelijke organisatie neemt social media serieus en zal dat dus ook professioneel inzetten als communicatiekanaal.
  • Hoe kan ik geld verdienen met een eigen website?
   Er zijn vele verschillende manieren om met een website geld te verdienen. De bekendste is natuurlijk een webshop. Maar ook via affiliateprogramma’s kun je met een eigen website geld verdienen. Of via een blog met enkele banners. Er zijn talloze manieren om met een eigen website bij bij te verdienen. Maar hoe makkelijk het ook lijkt, dat is het niet. Het vraagt bijvoorbeeld een investering, creativiteit, geduld, doorzetteingsvermogen. Ik zou deze manier van wat extra geld verdienen niet meteen aanraden. Maar heb je een goed en uniek idee, geloof je erin en wil je er hard voor werken, dan zou ik het zeker proberen.

Vanwege tijdgebrek ben ik niet in staat om je te begeleiden bij specifieke mogelijkheden die je hebt gevonden, je te coachen in het vinden van meer opties om extra geld te verdienen of kansen die je hebt gevonden te screenen. Wel kun je altijd bij me terecht met algemene vragen over online extra geld verdienen. Hopelijk kan ik je op weg helpen naar de manier die bij je past om wat extra geld te verdienen!

Ben je ondernemer?

Ben je ondernemer en geïnteresseerd om op Onlinegeldverdienhulp te adverteren, dan heb ik diverse mogelijkheden beschikbaar.

Geen linkverzoeken alsjeblieft!

Op dit moment ontvang ik veel verzoeken om gratis links naar websites te plaatsen. Stuur alsjeblieft geen verzoeken om een link te plaatsen naar jouw blog, website, webwinkel. Ik heb simpelweg geen tijd om op deze emails te reageren, en daarbij zal het antwoord altijd ontkennend zijn. Als je behoefte hebt aan promotie, dan heb ik verschillende advertentiemogelijkheden beschikbaar (zie hierboven).

Will je gastblogger zijn?

Het is mogelijk om een gastblog voor Onlinegeldverdienhulp.nl te schrijven. Houd – voordat je een blog instuurt – wel rekening met een aantal richtlijnen:

#1. Een blog moet tussen de 700 en 1500 woorden bevatten.
#2. De inhoud moet origineel zijn en van hoge kwaliteit.
#3. Je mag een link (geen affiliatelink) opnemen naar je eigen website of blog, mits het onderwerp daarvan direct te maken heeft met online geld verdienen.
#4. De blog mag links (geen affilitatelinks) bevatten naar relevante websites, mits ze niet vooral het doel van SEO dienen.
#5. Ik accepteer geen blogs van organisaties.
#6. Je monitoort reacties op je blog tot minimaal één week nadat het is gepubliceerd en reageert op elke reactie die daarom vraagt.
#7. Je deelt je blog met je eigen achterban via social media, je nieuwsbrief of website.
#8. Houd er rekening mee dat ik je blog mag aanpassen, indien nodig. De kernboodschap van je blog zal altijd behouden blijven.
#9. Als je gastblog op Onlinegeldverdienhulp.nl wordt gepost, draag je daarmee het copyright van je blog aan mij over.
#10. Ik heb het recht om je gastblog te verwijderen, als het op een bepaald moment achterhaald is of om een andere reden niet meer past bij de visie van de website.


Heb je behoefte om contact met me op te nemen? Dan kun je een email sturen aan marianne@onlinegeldverdienhulp.nl en zal ik zo spoedig mogelijk op je bericht reageren. Dank je wel!