Het is altijd fijn om – zelfs naast een vast inkomen – wat extra geld te verdienen. Maar ja, hoe doe je dat? Misschien heb je wel het idee dat het veel werk is, eerst geld kost en risicovol is. Op Onlinegeldverdienhulp.nl willen we je laten zien dat er heel veel manieren zijn om wat extra inkomsten te genereren. Ik ben al jaren bezig met het kijken naar mogelijkheden om online geld te verdienen en heb de 5 beste manieren hieronder voor je op een rijtje gezet. Lees het rustig door en bekijk welke opties het beste bij jou wensen en situatie past

1. TESTEN VAN WEBSITES, SOFTWARE EN PRODUCTEN

UsabilityBase zoekt voortdurend nieuwe respondenten voor het testen van websites, software en producten. Iedereen kan zich inschrijven, van jong tot oud en van beginner tot expert. Geen extra ervaring vereist!

Organisatie: UsabilityBase
Waar: Op locatie, MetrixLab, Wilhelminakade 312, Rotterdam.
Tijdsduur: Anderhalf uur.
Vergoeding: 
 Vergoedingen voor deelname lopen op tot € 75,- euro.
Aanmelden: 
Schrijf je gratis in.

2. MYSTERYSHOPPING

Hoewel mysteryshopping niet altijd online gebeurt, is het een mooie manier om extra geld te verdienen. Als Mystery Shopper ben je een freelancer die undercover winkels, restaurants enz. onderzoekt. Je geeft bedrijven feedback over functioneren, uiterlijk en presentatie, personeel, professionaliteit en procedures. Hieronder twee organisaties met goede verdiensten.

Organisatie: Mysteryshoppen
Vergoeding: Tussen de 10 euro en 30 euro per opdracht + vergoeding aankoop + reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer.
Uitbetaling: Als je een onderzoek hebt gedaan, moet je zelf online jouw declaratie invoeren. Bij een project staat altijd aangegeven wat de vergoeding voor het onderzoek is, ook staat hierbij altijd de reiskostenvergoeding vermeld. Reken vier tot zes weken voor de betaling.
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

Organisatie: Multi-Value
Vergoeding: Tussen de 10 euro en 35 euro per opdracht + eventueel vergoeding aankoop en reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer.
Uitbetaling: Als je een onderzoek hebt gedaan, ontvang je na vier tot zes weken je geld.
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

3. OPPASSEN

Ben je gek op dieren of kinderen, dan is oppassen echt iets voor jou. Je kunt er een hele leuke bijverdienste aan overhouden. Voor oppassen op dieren (met name honden) is  Petbnb hiervoor de beste website. Voor het oppassen op kinderen zijn veel verschillende website te vinden, maar noemen er twee; de grootste Oudermatch maar daar betaal je voor, en de gratis website Oppas Madelief.

Organisatie: Petbnb
Vergoeding: Je bepaalt je prijs zelf. Gemiddeld is het tussen de 12 en 15 euro voor een nacht. Als je succesvoller bent, kan dat oplopen tot 25-30 euro per nacht.
Kosten: Jezelf presenteren als hondenoppas op Petbnb is gratis. Petbnb brengt voor elke match (nog) geen servicekosten in rekening.
Uitbetaling: Oppassen krijgen betaald op de eerste werkdag na het oppassen.  Problemen rondom betalingen worden hierdoor voorkomen. De uitserste betaaldatum voor baasjes is dag voorafgaand aan het oppassen.  Een baasje betaalt de oppaskosten na een succesvol verlopen kennismaking. Is de kennismaking geen succes dan betaalt het baasje uiteraard niets.
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

Organisatie: OuderMatch
Vergoeding: Normale vergoedingen voor oppassers zijn €4,00 tot €8,00 per uur, maar dat is ook altijd afhankelijk van je leeftijd. (Oudere oppassers verdienen meer.)
Kosten: Registreren doe je gratis en vrijblijvend. Ook kun je berichten van anderen gratis inzien en gratis beantwoorden. Heb je een match gevonden en wil je zelf berichten naar anderen sturen? Dan kun je een betaald premiumabonnement afsluiten.
Uitbetaling: Je krijgt na het oppassen meteen cash betaald of in overleg (als je bv vaker oppast) op een andere manier.
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

Organisatie: Oppas Madelief
Vergoeding: Als oppas ontvang je tussen de 4 en 10 euro per uur. Als je oppast, terwijl de kinderen slapen geldt het avondtarief en dat is 2 euro per uur minder.
Kosten: Het gebruik van alle functionaliteiten van de website is gratis en vrijblijvend.
Uitbetaling: Je krijgt meteen betaalt als je klaar bent met oppassen. Dat kan via contact betalen of via online bankieren, zodat het geld op je rekening wordt overgemaakt.
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

4. INVESTEER IN GOEDKOPE AANDELEN EN CASH LATER

SkyWay Capital is een bedrijf dat zich richt op een compleet nieuwe en innovatieve manier van reizen op de wereldmarkt. De ontwikkeling van Skyway wordt opgebouwd in 15 fases en is al over de helft. SkyWay Capital gaat in 2021 naar de beurs. Je kunt nu heel goedkoopaandelen kopen en later winst maken als ze naar de beurs gaan.

Organisatie: SkyWay Capital
Pijs aandelen: rond de $0.03 (3 dollarcent)
Meer informatie: 
Lees meer over SkyWay Capital
Aanmelden:
 registeer je hier

Als je een eigen auto hebt, kun je op verschillende manieren geld verdienen door je auto beschikbaar te verhuren of zelf de spits te mijden. De enige voorwaarden zijn dat je een nette auto hebt, dat je bereid bent eerder de fiets te nemen of

5. GELD VERDIENEN MET JE AUTO OF CAMPER
Je kunt ook geld verdienen met je auto of camper, op de momenten dat je die zelf niet gebruikt. Via online platforms verhuur je je auto of camper dan aan particulieren, die er één of meerdere dagen gebruik van maken.

Organisatie: Snappcar
Verdiensten: gemiddeld 350 euro per maand
Voordelen: je auto verhuren zonder aanwezig te zijn, je boekingen beheren via een app, Allianz schadeverzekering voor iedere verhuur.
Kosten: voor SnappCar Keyless zijn de kosten € 39,95 per maand (incl. inbouw)
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

Organisatie: SpitsSlim (alleen rond Nijmegen!)
Verdiensten: tot 270 euro per maand aan cadeaus
Aanmelden: Schrijf je gratis in.