Het is altijd fijn om – zelfs naast een vast inkomen – wat extra geld te verdienen. Maar ja, hoe doe je dat? Misschien heb je wel het idee dat het veel werk is, eerst geld kost en risicovol is. Op Onlinegeldverdienhulp.nl willen we je laten zien dat er heel veel manieren zijn om wat extra inkomsten te genereren. Ik ben al jaren bezig met het kijken naar mogelijkheden om online geld te verdienen en heb de 5 beste manieren hieronder voor je op een rijtje gezet. Lees het rustig door en bekijk welke opties het beste bij jou wensen en situatie past

1. ARTIKELEN SCHRIJVEN

Het schrijven van artikelen kan een leuke manier zijn om wat extra geld te verdienen. Denk bijvoorbeeld aan recepten, reisverslagen of informatieve artikelen over dingen die je interesseren. De enige voorwaarde is dat je teksten uniek en zelfgeschreven zijn. Maar dat betekent niet dat je andere artikelen niet als bron mag gebruiken. Je moet minimaal 18 jaar zijn.

Organisatie: InfoNu.nl
Waar: Online.
Tijdsduur: Ligt aan de complexiteit en lengte van je artikel.
Vergoeding:  Gemiddeld brengt één artikel elke maand 50 cent tot een paar euro op.
Extra actie: Om te kunnen verdienen, moet je je aanmelden bij Google Adsense en je unieke Adsense-code toevoegen aan je account op de artikel-verzamelsite. 
Aanmelden:
Schrijf je gratis in.

2. PARANORMAAL COACH

Dit is natuurlijk alleen van toepassing als je helderziende gaven hebt. Maar als dat zo is, zijn er diverse websites waarop je daarmee geld kunt verdienen. Als je je aanmeldt, wordt je eerst getest. Slaag je daarvoor, dan kun je aan de slag. Meestal ben je vrij zelf te bepalen wanneer en hoeveel je werkt. Hierbij twee mogelijkheden:

Organisatie: Paravisie Spirituele Hulplijn
Vergoeding: Je ontvangt 0,18 cent per bezoeker, per minuut. Dat lijkt weinig, maar de verdiensten kunnen aardig oplopen omdat je vaak meerdere bezoekers tegelijk hebt.
Kosten: Geen.
Uitbetaling: Wanneer je maar wilt! Je kunt via de persoonlijke instellingen een uitbetaling aanvragen vanaf € 20.
Aanmelden: Meld je gratis aan.

Organisatie: Topconsulenten.nl
Vergoeding: Je kunt zelf je tarief per minuut bepalen (vanaf 0,90 cent). Van dat tarief wordt 0,30 cent per minuut ingehouden.
Kosten: Er wordt 0,30 cent ingehouden van elke minuut dat je belt of chat.
Uitbetaling: Wanneer je maar wilt! Je kunt via je wallet op elk moment een uitbetaling aanvragen.
Aanmelden: Meld je gratis aan.

3. THUISWERK

Als je op zoek bent naar thuiswerk en via internet naar mogelijkheden zoekt, kom je van alles tegen. Veelal simpele tips die ook op deze site staan zoals het invullen van enquêtes en het meedoen aan spaarprogramma’s. Maar dit is eigenlijk geen thuiswerk. Echt thuiswerk is werk dat je vanuit huis kunt doen en ook daadwerkelijk een inkomen oplevert. Helaas zijn er ook veel websites die thuiswerk aanbieden onbetrouwbaar. Hierbij een voorbeeld van een betrouwbare partner:

Organisatie: Handy Hands Thuiswerk
Soorten thuiswerk: o.a. producten testen, stempelen, stickeren, sorteren, computerwerkzaamheden en producten testen.
Lidmaatschap: Je kunt zich geheel vrijblijvend en kosteloos inschrijven en je bent verder geen kosten verschuldigd aan Handy Hands.
Vergoeding: Afhankelijk van de grootte van de opdracht verdien je een bedrag. Hoe groter de opdracht dus is, hoe meer je zult verdienen. Ook is het afhankelijk van hoe hard je werkt, hoeveel je gemiddeld verdient. Je wordt betaald per opdracht, niet per uur.
Kans op werk: Je wordt opgenomen in een database. Er zal contact met je worden opgenomen, wanneer Handy Hands een opdracht heeft die voldoet aan je wensen. Ze streven ernaar om binnen twee werkdagen contact met je op te nemen.
Aanmelden: 
Dit is gratis en kan via de website.

4. DEEL VAN JE HUIS VERHUREN

Heb je een kamer over die je toch niet (veel) gebruikt? Of heb je misschien een klein huisje of caravan in je tuin staan? Dan is het misschien een optie om deze te verhuren aan vakantieganagers en reizers. Je kunt er een hele leuke bijverdienste aan overhouden. Airbnb is hiervoor de beste website.

Organisatie: Airbnb
Vergoeding: Wat je in rekening brengt is aan jou. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je toegang tot de tools waarmee je een prijs kunt instellen die factoren meeneemt zoals reistrends en de prijzen van vergelijkbare accommodaties.
Kosten: Het adverteren van je ruimte op Airbnb is gratis. Airbnb brengt voor elke reservering 3% verhuurdersservicekosten in rekening.
Uitbetaling: Een paar manieren waarop je ervoor kunt kiezen om betaald te krijgen zijn onder andere PayPal, directe en internationale overboeking. Je betaling wordt 24 uur nadat je gast is ingecheckt automatisch naar je overgemaakt. Makkelijk.
Aanmelden: Schrijf je gratis in.

5. WEBCAMMEN

Deze manier van extra geld verdienen is misschien wat minder gangbaar, maar wellicht is het iets voor je. Webcammen start altijd in een grote chatbox met meerdere mensen. Daar kun je gratis chatten met bezoekers. Meestal zijn ze op zoek naar iemand om privé een webcamsessie mee te starten. Je verdient dus geld door bezoekers te verleiden tot zo’n webcamsessie. Als er meerdere mensen meekijken, verdien je extra voor een sessie.

Organisatie: IsLive
Vergoeding: Je ontvangt 0,18 cent per bezoeker, per minuut. Dat lijkt weinig, maar de verdiensten kunnen aardig oplopen omdat je vaak meerdere bezoekers tegelijk hebt.
Kosten: Geen.
Uitbetaling: Je krijgt drie keer per maand uitbetaald.
Aanmelden: Meld je gratis aan.